+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Kovács Viktória a DK jelöltje
2018. január 24. szerda 15:45 - Keszthely
Kovács Viktória a DK jelöltje
Kovács Viktóriát indítja a DK és az MSZP a Zala 2-es számú választókerületében – a két párt képviselői ezt tegnap, közös sajtótájékoztatón jelentették be. Kovács Viktória kifejtette: a valódi párbeszédek és szakmai döntések képzik a siker alapját. Az eseményen ismertették, hogy országosan az MSZP és a Párbeszéd 60, míg a DK és a Szolidaritás 46 körzetben állít jelöltet, egymással szemben pedig nem indítanak mást ezek a pártok.

Nagy Zoltán kifejtette, pártjuk határozott és következetes álláspontja, hogy minél több női képviselő kell. A DK jelöltjének bemutatásakor hangsúlyozta, Kovács Viktória az elmúlt három évben ellenzéki politikusként többek közt olyan ügyekben emelte fel szavát, mint a fenékpusztai kilakoltatások, a keszthelyi kikötőügy, vagy a cserszegtomaji kereszteződés.

Nagy Zoltán: „Valós ellenzéki képviselőként számos ügyben emelte már fel a hangját a kormány uszító és igazságtalan politikájával szemben. Rengeteg ügyben képviselte valós ellenzékiként a Keszthely és környékén élő polgárokat.” 

Kovács Viktória mérnök, közgazdász, és családanya. Pártja már egy éve határozottan az ő személye mellett foglalt állást a jelöltállításnál. A DK országos programja mellett Kovács Viktória személyes céljaként elmondta, szeretné, hogy jobb hely legyen Magyarország: „Szeretném, hogy valódi párbeszédek alapján, szakmai döntéseken dőlnének el nagyon fontos és az életünket meghatározó dolgok. Oktatás, egészségügy, a nyugdíjasok kérdése, beruházások, vállalkozók helyzete – ebben mind-mind nem a személyes érdekek, a pártirodák kis zugaiban kell eldőlni dolgoknak, hanem nyilvánosan, a köz érdekében. Én ezért szeretnék dolgozni, három éve ezt csinálom.” 

A változás képviselőjelöltjének nevezte Kovács Viktóriát az MSZP helyi elnöke. Mohácsi József kifejtette, hogy pártja maximálisan támogatja a politikust. 

„Azok, akik azt szeretnék, hogy változás legyen és  változás jelöltje legyen, azoknak össze kell fogni és együtt kell, hogy leváltsuk a FIDESZ 2es számú választókörzetében eddigi jelölteket. Nyerni kell, nem lesz egyszerű, teljes összefogással nyilván ez sikerülni fog, mi segítjük ebben Kovács Viktóriát” - nyilatkozta Mohácsi József. 

Mohácsi József hozzátette: bízik abban, hogy minden baloldali párt támogatni fogja Kovács Viktóriát. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus