+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Ismertette választási programját Sáringer-Kenyeres Marcell
2020. január 24. péntek 16:16 - Keszthely
Ismertette választási programját Sáringer-Kenyeres Marcell
Zöldterületek bővítése, út- és járdaszakaszok felújítása, a parkolási és a közlekedési rend ésszerűsítése és az esővíz elvezető hálózat karbantartása szerepel Sáringer-Kenyeres Marcell programjában. A 6-os számú választókerület fideszes képviselőjelöltje elmondta, a lakók véleményére alapozva szeretné képviselni a városrészt.

Sáringer-Kenyeres Marcell elmondta, az elmúlt hetekben személyesen kereste fel a városrész lakóit és ismerte meg a legsürgetőbb problémákat. A képviselőjelölt kifejtette, megválasztása esetén elsősorban a parkolási és a közlekedési rend ésszerűsítésére és a zöldterületek kialakítására fog törekedni.

„Kiemelten fontos a fásítás és a zöldítés a körzetben, tehát a zöldterületeknek a bővítése, illetve az ezzel kapcsolatos probléma, a lehullott leveleknek a tematikus elszállíttatása mind az illetékes szervezetek, mind pedig a lakosság bevonásával együtt.” - tájékoztatott a fideszes képviselőjelölt.

A képviselőjelölt hozzátette, tervben van a csapadékvíz-elvezető hálózat karbantartása, utak, járdák felújítása és új utak nyitása az ipari park területén.

Nagy Bálint, Keszthely polgármestere kiemelte, Sáringer-Kenyeres Marcell, a 6-os számú választókerület képviselőjelöltje szakmai tudásával hozzájárulhat Keszthely érdemi és dinamikus fejlődéséhez.

„Fiatal, lendületes emberekre van most szükség a képviselőtestületbe, úgy gondolom. Mivel kiemelt programként kezeljük a zöldterületeknek a karbantartását, kialakítását és fenntartását, illetve a város környezetvédelmi célokat is tűzött ki maga elé, ezért nagyon fontos, hogy egy olyan szakemberrel tudjunk együtt dolgozni, aki az adott városrész érdekeit megfelelően tudja képviselni.” - tette hozzá Keszthely polgármestere.

Sáringer-Kenyeres Marcell elmondta, a kampányidőszakban is kíváncsi a városrész lakóinak véleményére, ezért január 28-án lakossági fórumot tart a Zöldmező utcai iskolában.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Közel 400 jelmezes vonult fel a XX. Keszthelyi Városi Karneválon.
 
Halálos baleset történt február 22-én a 76-s főúton.
 
12 csapat több mint százféle fánkkal nevezett az utolsó farsangi vasárnap hagyományos rendezvényére.
 
Zala megye mindhárom választókörzetében jelen van már a párt.
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó