+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A Vöröskereszt segítségével adományoz a DK
2019. december 19. csütörtök 16:51 - Keszthely
A Vöröskereszt segítségével adományoz a DK
Gyermekruhákat és játékokat adott át a Demokratikus Koalíció Zala megyei szervezete a Vöröskereszt Keszthelyi Szervezetének tegnap. Az adományokat a párt önkéntesei gyűjtötték össze. A gyűjtés apropójáról és a Vöröskereszttel való együttműködésről sajtótájékoztatón számoltak be.

Több zsáknyi adományt gyűjtött össze a Demokratikus Koalíció az ünnepek előtt. A karácsonyra szánt ajándékokat a párt önkéntesei gyűjtötték össze, valamint a támogatóktól érkezett pénzadományokból vásárolták. Nagy Zoltán, a Zala megyei közgyűlés képviselője elmondta, karácsony közeledtével sokkal nyitottabbak az emberek és szívesen adakoznak jótékony célra.

„Az idei évben a Vöröskereszt segítségével juttatja el a Zala megyei Demokratikus Koalíció a rászorulóknak az ajándékokat. A Vöröskereszt már több éve segít nekünk ebben, így specifikusan azok a családok kapják meg ezt a támogatást úgymond, ajándékokat, akik valóban rászorulnak." - tájékoztatott Nagy Zoltán a Zala megyei közgyűlés képviselője.

A keszthelyi családoknak ezúttal gyermekjátékokat, mesekönyveket és gyermekruhákat gyűjtöttek az adományozók. Kovács Viktória, a párt választókerületi elnöke hozzátette, kiemelt cél, hogy kialakuljon a helyi segítségnyújtás formája. Elmondta, a Vöröskereszt évek óta segíti a munkájukat.

„Először mi is próbálkoztunk egy pár évvel ezelőtt, hogy mi magunk juttassuk el az adományokat, de rájöttünk, hogy sokkal jobb, hogyha egy hozzáértő, szakmai és több éves tapasztalat alapján működő szervezet segítségét kérjük ebben." - mondta Kovács Viktória, a DK választókerületi elnöke.

A Demokratikus Koalíció a gyerekek mellett a felnőttekre is gondolt. A nekik szánt adományokat a zalaszentgróti Vöröskeresztnek adták át.    

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Keszthely város jegyzője a koronavírus járvány miatt nem engedélyez esküvőt.
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó