+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fidesz: a migrációt meg kell állítani!
2019. május 14. kedd 16:45 - Keszthely
Fidesz: a migrációt meg kell állítani!
„Az idei európai parlamenti választáson nem pártok, hanem jövőképek között döntünk” – mondta Németh Zsolt Keszthelyen. A Külügyi Bizottság elnöke hétfői fórumán kiemelte, a bevándorlás civilizációs, kulturális és anyagi kérdéseket is felvet. Elhangzott, a Fidesz továbbra is mindent megtesz azért, hogy megfékezze a migrációt.

Németh Zsolt az Amazon Ház Látogatóközpontban tartott fórumot az európai parlamenti választások kapcsán. A Külügyi Bizottság elnöke elmondta, az idei voksolás egészen egyedülálló, ugyanis hatalmas tétje van. Elhangzott, az elmúlt választások során pártok között válogattak a szavazók, most azonban gondolkodásmódok, jövőképek között kell dönteni.

„Most a bevándorlás kérdése az, ami meghatározza a választást. Ennek a kérdéskörnek immáron van egy nagyon fontos biztonsági tétje is: 300 ember halt meg terrorista merényletek eredményeképpen az elmúlt 3 esztendőben. A belső biztonság mellett van egy nagyon fontos külső dimenzió is, hiszen egy komoly népességrobbanással szembesülünk a közvetlen környezetünkben.” - emelte ki a Külügyi bizottság elnöke.

A politikus hozzátette, felvetődik a kérdés, hogy mibe fog ez kerülni Európának. Kiemelte, az ügy kapcsán fontosak a civilizációs és kulturális kérdések is, az, hogy sikerül-e megőrizni azt a keresztény Európát, amelyben élünk. Németh Zsolt elmondta, hisznek abban, hogy hazánk lehet az az ország, amelyik a bevándorlást meg tudja fékezni, le tudja lassítani és talán meg is tudja fordítani. Az idei választás fontosságáról Manninger Jenő is beszélt.

„Tudjuk, hogy elsősorban azért fontos, mert ma arról döntünk az uniós választáson, hogy bevándorláspárti többség lesz vagy pedig lesz egy olyan erős többség, amely a bevándorlással szemben fel tud lépni. Ehhez minden képviselői mandátumra szükség van, és szükség van arra, hogy a Fidesz minél jobb eredményt érjen el, ahhoz pedig arra van szükség, hogy minél többen jöjjenek el.” - tette hozzá a térség országgyűlési képviselője.

Németh Zsolt emlékeztetett, Magyarország a múltban is vállalta a vitákat például az IMF vagy a rezsicsökkentés kapcsán. Hangsúlyozta, nem lesz ez másképp a bevándorlást illetően sem.           

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Dr.Károly Róbert előadásai segítik megérteni a komolyzenét.
 
Nagy tömeg fogadta a lipicai fogattal érkező Mikulást a keszthelyi Fő téren.
 
A 6. sz. választókörzetben szavazategyenlőség miatt kellett új voksolást kiírni.
 
Az idei évben 6,7 kilogram az egy főre jutó éves halfogyasztás, ez jóval elmarad az uniós átlagtól.
 
Ötödik alkalommal szervezték meg az eseményt a Georgikon Karon.
 
Nagyon jó borokra lehet számítani az idén. Szépen érett, egészséges gyümölcsöket szüreteltek az ősszel.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó