+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Februári tavasz
2019. február 11. hétfő 16:01 - Balatongyörök/Gyenesdiás
Februári tavasz
Kirándultak, kutyát sétáltattak a családok és baráti társaságok a hétvégén. A napsütéses, enyhe időben sokan töltötték a vasárnap délutánt a természetben. A héten visszatért a csapadékos, hűvös idő, bár enyhe hőmérséklet emelkedésre van esély, az igazi tavaszra még várni kell.

A kellemes tavaszi idő sok családot csalogatott a természetbe vasárnap. Az évszakhoz képest melegebb időben sokan sétáltak, fotózkodtak a balatongyöröki Szépkilátónál. A kellemes tavaszi időjárásnak nagyon örültek a kirándulók. Ez a család a hétvégi pihenésről tartott hazafelé, és közben megálltak gyönyörködni a balatoni látképben.

„Budapestről érkeztünk, és hazafelé tartunk már, Hévízen voltunk pár napot. Megálltunk itt a kilátónál körülnézni.” - mondta egy kiránduló, Hodosi Krisztina.

A helyi és környékbeli családok körében a Nagymező is népszerű kirándulóhely. A kellemes napsütésben voltak, akik a Festetics kilátót is megmászták, mások pedig a kutyasétáltatás mellett döntöttek. Az emberek mellett a négylábúak is nagyon élvezték a jó időt. Magyar László gyakran jár a Nagymezőre a kutyájával, nem volt ez másképp vasárnap délután sem.

„Gyakorlatilag a kiskutyákkal indultunk sétára a szép idő miatt. Eredetileg a Balaton-partot terveztük, de annyira fúj ott lent a szél, hogy inkább ide feljöttünk. Szoktunk ide járni a Nagymezőre, ez egy nagyon jó hely. Állatokkal is, gyerekekkel, játéklehetőség, minden van itt a közelben, séta.” - tájékoztatott Magyar László.

A tavaszias időjárás nem tartott sokáig, a héten ismét visszatér az esős idő, 10 fok alatti hőmérséklettel. A hét vége felé ismét kisüthet a nap, február végére pedig újra emelkedik majd a hőmérséklet az előrejelzések szerint, az igazi tavaszra azonban még várni kell.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus