+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Sikeres évet zárt Vonyarcvashegy
2019. január 15. kedd 09:13 - Vonyarcvashegy
Sikeres évet zárt Vonyarcvashegy
Számos pályázati forrással támogatott fejlesztés valósult meg azt elmúlt évben Vonyarcvashegyen – hangzott el a település újévi pohárköszöntőjén. A pénteki rendezvényen jelen volt a közlekedési operatív programokért felelős helyettes államtitkár. Szalóki Flórián méltatta Vonyarcvashegy kerékpárutas projektjét és több infrastrukturális fejlesztését is.

A hagyományos újévi pohárköszöntőn az önkormányzat és az  intézmények képviselői mellett környékbeli települések delegáltjai és vállalkozók vettek részt  Vonyarcvashegyen. Péter Károly polgármester számolt be a 2018. év fejlesztéseiről, sikerekről és  a jövőbeni tervekről. Péter Károly a tájékoztatójában  elmondta, hogy számos pályázati forrással támogatott fejlesztés valósult meg 2018-ban.

 "A csapadékvíz elvezetése, az Arany János utcai járda, a sétány kialakítása, a Fő utcai sétány megvalósítása. Ezek még a 2018-as év terméke, plusz a strand, a vizes játszótér. De úgy látszik, hogy a siker mellett negatívum is társult, mert amit szerettünk volna 2018-ban megcsinálni az átcsúszott ’19-be. Ilyen pl. a hivatal felújítása, a termelői piac kialakítása és természetesen a strandi járda sétány újbóli lefektetése új koncepció alapján."-számolt be Péter Károly polgármester.

A rendezvényen jelen volt Szalóki Flórián a közlekedési operatív programokért felelős helyettes államtitkár is, aki köszöntőjében elmondta, hogy a dinamikusan fejlődő balatoni üdülőhely infrastruktúrájában is sokat fejleszt az egészséges életmód támogatása érdekében így alakult ki az a közös munka, amit az elmúlt évben a település kerékpárútja kapcsán végeztek.

"Az egyik legkedvesebb projektem volt a vonyarcvashegyi, mondtam polgármester úrnak, hogy közel 200 telefont bonyolítottam le ezzel az üggyel kapcsolatban ami azért ritka nagyobb projektekben is. Összekoptunk, maradjunk ennyiben, hogy ha van pályázati lehetőség és ha Vonyarcvashegy pályázik mindenképp támogatni fogjuk."- emelte ki köszöntőjében Szalóki Flórián a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára.

Az újévi pohárköszöntő a jókívánságok mellett  jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus