+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A sport és a család volt a központban Zalaapátiban
2018. július 3. kedd 17:48 - Zalaapáti
A sport és a család volt a központban Zalaapátiban
A Zalaapáti SE megújult öltözőjét is átadták a település Családi és Sportnapján. A rendezvényen a gyerekeknek és a sportimádóknak is kínáltak programot. Zumba bemutató, sörivó verseny és focimeccsek is várták az érdeklődőket Zalaapáti sportpályáján a hétvégén.

Latinos dallamok fokozták a hangulatot a hétvégén Zalaapátiban. A mozgás szerelmesei többféle sportágban is kipróbálhatták magukat, a focipályán pedig a tizenegyes rúgásban mérhették össze ügyességüket az érdeklődők. A rendezvényre nem csak a település lakói, hanem számos vendég is kíváncsi volt.

„Zalaapátiban az egyik nagyon kedves barátaim laknak, és már negyedik éve, hogy itt vagyunk. Minden évben megrendezésre kerül ez a sportesemény, mindig meghívtak minket, eljöttünk. Nagyon jól érezzük magunkat, és már lehet azt mondani, hogy a helyi lakosokkal együtt barátként üdvözöljük egymást évről évre.” - mondta az egyik vendég, Kovács Tibor.

A rendezvény alkalmából átadták a Zalaapáti Sport Egyesület megújult öltözőjét is. Az épületen húsz évvel ezelőtt történt komolyabb felújítás, így most az öltöző szinte minden szeglete megújult. Az elmúlt években tetőt cseréltek, szigetelték az épületet, elektromos fűtést szereltek be, és a nyílászárókat is kicserélték. A focicsapat tagjai nagy örömmel fogadták a több mint 11 millió forintos beruházást.

„Számunkra ez a legjobb hely, ahol a hétvégén eltölthetjük az időnket, hiszen mindannyian, akik itt vagyunk, akár az öltözőben, akár kint a pálya környékén, a labdarúgás szerelmesei vagyunk, és évről évre, van aki már 20-25 éve a Zalaapáti Sport Egyesület aktív labdarugója. Függetlenül attól, hogy milyen osztályban szerepel a csapat, mindannyian szeretünk focizni, imádunk focizni, és ehhez természetesen nagyon fontos számunkra, hogy kulturált körülmények között tehessük meg ezt.” - emelte ki Ódor Richárd, a Zalaapáti SE sportigazgatója.

A zalaapáti rendezvényre nem csak a sport szerelmeseit, hanem a családokat is várták. A focipályán több légvárat is kipróbálhattak a gyerekek, a felnőttek pedig a sörivó versenyben mérhették össze a tudásukat.

„Ezeket a rendezvényeket is azért szervezzük, hogy a családok, a gyerekek jól érezzék magukat Zalaapátiban, és maradjanak itt, telepedjenek le. Akármilyen rendezvényünk van, mindig valahogy megpróbáljuk az ifjúságot bevonni, és úgy lesz igazi az ünnepünk. Ezért én úgy gondolom, hogy Zalaapátiban születik elég gyermek, és a jövőben is lesz jövője, lesz ifjúsága Zalaapátinak.” - tájékoztatott Vincze Tibor, Zalaapáti polgármestere.

A labdarúgás szerelmesei a műfüves pályánál szurkolhattak nem csak a helyi, hanem a ZTE öregfiúk csapatának is. A település a következő évben is várja a családokat és a sportolni szeretőket a rendezvényre.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Georgikon Udvarán köszöntötték az őszt.
 
Elismerték a nyugdíjas pedagógusokat és köszöntötték a pályakezdőket a Városházán.
 
Jövő héten változatos sportprogramokkal várják az érdeklődőket.
 
32. alkalommal rendezték meg a Vajda Napokat.
 
A 2019 februárjában megkezdett beruházást 103 millió forinttal támogatta a Kisfaludy-program.
 
Tavalyhoz képest 10, akár 20 %-kal is magasabb lehet idén a dió ára az országban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó