+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fiatalok a vállalkozói létről
2018. július 16. hétfő 16:13 - Keszthely
Fiatalok a vállalkozói létről
Fiatal és sikeres vállalkozók jó gyakorlatait ismerhették meg mindazok, akik részt vettek a Család- és karrierpont rendezvényén. Az iroda ez úttal azoknak a fiataloknak nyújtott segítséget, akik vállalkozás indítását tervezik. A Család- és karrierpont rendszeresen szervez rendezvényeket, melyekkel a munkavállalókat és munkáltatókat kívánják segíteni.

A fiatalok vállalkozóvá válását is segítik a Család- és karrierpont munkatársai. Pénteken keszthelyi jó gyakorlatokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők a szervezet irodájában. Németh Nikoletta mesterkozmetikus saját vállalkozásáról és a sikerhez vezető útról számolt be a fiataloknak. 

„20 éves voltam, amikor elkezdtem vállalkozni. Úgy gondolom, hogy vállalkozóként sokkal több lehetőségünk van mindenre. Igaz, hogy rengeteget kell dolgozni, de úgy gondolom, hogy a munka az nemesít, és a folyamatos képzésekkel, előrelépésekkel sokkal jobban tudunk az életben is helyt állni, rengeteg tapasztalatot tudunk szerezni.” - mondta a mesterkozmetikus.

A Család- és karrierpont az álláskeresők széles spektrumát célozza meg. A kisgyerekes szülők mellett fontos számukra, hogy a fiataloknak is alternatívákat kínáljanak. A jó gyakorlatok bemutatása arra is jó alkalom, hogy a vállalkozni vágyók tapasztalatokat szerezzenek ennek a munkavégzési formának az előnyeiről és a hátrányairól.

„Mióta elkezdődött a karrierpontnak a működése, azóta próbáljuk feltérképezni a vállalkozókat mind Keszthelyen, mind pedig a környékén. Egyelőre még kezdeti lépéseink vannak, próbáljuk minél inkább bevonni őket a szolgáltatásainkba, megismertetni velük a karrierpont tevékenységét. Reméljük, hogy az ősztől ezt még hatékonyabban és eredményesebben fogjuk tudni végezni, hiszen nagyon fontos, hogy a munkavállalók mellett a munkaadókkal is megtaláljuk a közös hangot, amivel egymás igényeit ki tudják elégíteni.” - tájékoztatott Dr. Gábor Hajnalka, a Család- és karrierpont szakmai vezetője.

A Család- és karrierpontban a jövőben is több programot terveznek, amelyek segítik a munkavállalók és a munkáltatók egymásra találását. Nyitvatartási időben azonban bárki fordulhat segítségért az iroda munkatársaihoz.           

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az igazi tanévkezdési roham általában, így idén is augusztus végéhez közeledve várható az üzletekben.
 
Már lehet regisztrálni az ingyenes képzésekre Keszthelyen.
 
Az idei szezonban sem történt kirívó bűncselekmény sem a strandon sem a város többi részén.
 
A Fejér György Városi Könyvtár igazgatója a legmagasabb szakmai elismerést vehette át.
 
Elkészült a Keszthelyi TV és a Balatoni Krónika kampányszabályzata.
 
5 országból több mint 80 versenyző érkezett a keszthelyi eseményre.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó