+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fiatalok a vállalkozói létről
2018. július 16. hétfő 16:13 - Keszthely
Fiatalok a vállalkozói létről
Fiatal és sikeres vállalkozók jó gyakorlatait ismerhették meg mindazok, akik részt vettek a Család- és karrierpont rendezvényén. Az iroda ez úttal azoknak a fiataloknak nyújtott segítséget, akik vállalkozás indítását tervezik. A Család- és karrierpont rendszeresen szervez rendezvényeket, melyekkel a munkavállalókat és munkáltatókat kívánják segíteni.

A fiatalok vállalkozóvá válását is segítik a Család- és karrierpont munkatársai. Pénteken keszthelyi jó gyakorlatokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők a szervezet irodájában. Németh Nikoletta mesterkozmetikus saját vállalkozásáról és a sikerhez vezető útról számolt be a fiataloknak. 

„20 éves voltam, amikor elkezdtem vállalkozni. Úgy gondolom, hogy vállalkozóként sokkal több lehetőségünk van mindenre. Igaz, hogy rengeteget kell dolgozni, de úgy gondolom, hogy a munka az nemesít, és a folyamatos képzésekkel, előrelépésekkel sokkal jobban tudunk az életben is helyt állni, rengeteg tapasztalatot tudunk szerezni.” - mondta a mesterkozmetikus.

A Család- és karrierpont az álláskeresők széles spektrumát célozza meg. A kisgyerekes szülők mellett fontos számukra, hogy a fiataloknak is alternatívákat kínáljanak. A jó gyakorlatok bemutatása arra is jó alkalom, hogy a vállalkozni vágyók tapasztalatokat szerezzenek ennek a munkavégzési formának az előnyeiről és a hátrányairól.

„Mióta elkezdődött a karrierpontnak a működése, azóta próbáljuk feltérképezni a vállalkozókat mind Keszthelyen, mind pedig a környékén. Egyelőre még kezdeti lépéseink vannak, próbáljuk minél inkább bevonni őket a szolgáltatásainkba, megismertetni velük a karrierpont tevékenységét. Reméljük, hogy az ősztől ezt még hatékonyabban és eredményesebben fogjuk tudni végezni, hiszen nagyon fontos, hogy a munkavállalók mellett a munkaadókkal is megtaláljuk a közös hangot, amivel egymás igényeit ki tudják elégíteni.” - tájékoztatott Dr. Gábor Hajnalka, a Család- és karrierpont szakmai vezetője.

A Család- és karrierpontban a jövőben is több programot terveznek, amelyek segítik a munkavállalók és a munkáltatók egymásra találását. Nyitvatartási időben azonban bárki fordulhat segítségért az iroda munkatársaihoz.           

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A májusi csapadékmennyiség elegendő volt a terményeknek, a hideg viszont nem tett jót a növényeknek.
 
Két hét múlva rendezik a Pünkösdi Regattát.
 
Az intézmény egy hónapig használhat egy 3D nyomtatót, ezzel készült a játék.
 
A betegek tájékoztatásának segítésére fejlesztettek új rendszert a kórházban Keszthelyen.
 
A 101 heliogravürből álló tárlatot egészen szeptember 22-ig tekintheti a közönség.
 
A Pannon Egyetem Georgikonos hallgatóinak Sárgulási ünnepségének idén is a kastély parkja adott helyszínt
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó