+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Júliusi TISPOL ellenőrzés
2014. július 28. hétfő 06:47 - Keszthely
Júliusi TISPOL ellenőrzés
Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, azaz a TISPOL Műveleti Csoportjának éves terve alapján a zalai rendőrök július 22-e és 24-e között közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a megye területén. Ebben a hónapban a tehergépkocsik és az autóbuszok kerültek fókuszba.

A keszthelyi rendőrkapitányság járőrei az akció harmadik napján ellenőrzik a közlekedőket. A TISPOL Műveleti Csoport által havonta elrendelt ellenőrzés júliusi akciójában elsősorban a nagyobb járművel közlekedők szabály-betartását vizsgálták meg. Ennek megfelelően a megállításokra a főutak mellett került sor, ahol a leginkább közlekednek a tehergépkocsik. A mindenre kiterjedő ellenőrzés során a legtöbb esetben nincs probléma és a gépkocsivezetők is közreműködőek.
Riba Krisztián r. zászlós, a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának megbízott osztályvezető-helyettese úgy véli: az elmúlt években egyértelműen jelzik a statisztikák azt, hogy javul a közlekedési morál és az úton lévők egyre jobban betartják a szabályokat. Ebben az ellenőrzések gyakoriságának, a lehetséges bírság visszatartó erejének egyaránt szerepe van. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata által elrendelt akció természetesen nem csak Zala megyében zajlik.
A megyében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztálya, a Lenti Rendőrkapitányság, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság és a Keszthelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén egyaránt végeztek ellenőrzést a rend őrei. Ennek során a kijelölt helyeken szúrópróba-szerűen állították meg a járműveket és vizsgálták meg a rakományt, az iratokat és minden egyéb, a szabályok által előírt körülményt.

Keszthelyi Televízió - Tüskés Balázs

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus