+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Régiúj elnökséggel tovább az eddigi úton
2015. január 22. csütörtök 19:08 - Keszthely
Régiúj elnökséggel tovább az eddigi úton
A régi új elnökséggel a jól bevált programok mellett újabb pályázatok elnyerése a célja a Keszthelyi Turisztikai Egyesületnek. A tegnap megtartott taggyűlésen értékelték az elmúlt évet és felvázolták, hogy milyen célokkal működjön a körülbelül 20 aktív tagot számláló egyesület, melyhez olyan programok fűződnek, mint a Verklifesztivál, a Civil Karácsony és a Városi Szilveszter.

 Közel 40 hangszer muzsikáját hallgathatta a közönség a második Nemzetközi Verklifesztiválon. A Keszthelyi Turisztikai Egyesület 2014-ben, második alkalommal tudta megrendezni partnereivel a színes programot.
Szintén másodízben tartották meg a Civil Karácsonyt. Advent negyedik vasárnapján a Turisztikai Egyesület és más szervezetek programját betlehemezés, karácsonyi asztal, Szeretet-díj és kirakatverseny színesítette.
Ezekkel a programokkal és a Városi Szilveszterrel járult hozzá az egyesület a város életéhez. Emellett több háttér és marketingmunkát is ellátott 2014-ben az egyesület. Befejeződött például egy önállóan megnyert TDM pályázat is.
Az egyesület a már jól bevált programokat idén is szeretné megrendezni a régi új elnökkel, Bubla Zoltánnal. A taggyűlés alelnöknek ismét Domonkos Gábort választotta.
Az egyesület a jövőben aktívabban kívánja bevonni a közös munkába a keszthelyi strandokat. Ezért az elnökségbe választották Göncz Attilát a strandok üzemeltetését végző VÜZ Kft. vezetőjét.
Az egyesület fő feladata lesz idén az újabb pályázatok lehetőségek kiaknázása.

A Turisztikai Egyesület az önkormányzat idegenforgalmi adó bevételének tíz százalékával gazdálkodhat. Ezt az összeget kell kiegészíteni a pályázati forrássokkal.
A tagok legközelebb február 20-án találkoznak, amikor ötletelést tartanak, hogy milyen lehetőségek vannak a turizmus élénkítésére.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus