+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fúvósok farsangja
2016. február 9. kedd 11:38 - Vonyarcvashegy
Fúvósok farsangja
Huszonegyedik alkalommal báloztak együtt barátokkal, rokonokkal a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar tagjai február 6-án. Fergeteges műsorral rukkoltak elő a fúvósok az idei bálon is.

Szekrény mélyéből előhalászott ruhákban, készített , ötletes jelmezekben érkeztek a vonyarci iskolába február 6-án este a fúvósok. A "kis" zenészek csapata a jól ismert filmráma, a Muzsika hangjai zenéjére volnultak be, hogy meglepetés műsorukkal ráhangolják a közönséget a farsangi mulatságra. Jelmezükkel mosolyt csaltak az arcokra. Kiss Tamás karnagy is beöltözve vezette zenekarát. Örömmel mondta el, hogy sikeres évet zártak 2015-ben, számos fellépésen vannak túl és új kapcsolatokat is sikerült kiépíteni.

 Az zenekar egyesülete, a Kék Balaton Fúvós Egyesület új elnököt választott Pikó Gábor személyében, aki egykori zenésztáruk volt.

A már Európa szerte ismert zenekar alapítványa sokat fáradozik a jó működésért. Sok segítséget kapnak Vonyarcvashegy, Gyenesdiás , Keszthely és Balatongyörök önkormányzatától is.

Péter Károly, Vonyarcvashegy polgármetere további támogatásról biztosította a zenekart, akik évről, évre osztatlan sikerrel dolgoznak, s viszik a térség hírnevét.

A fúvósok nagyon népszerűek. Előadásaikra, rendezvényeikre mindig sokan érkeznek. Régi társaik térnek vissza zenélni. Jó a közösség, élmény a zenélés mondta a huszsonegy éve klarinétozóLenner Nikoletta. A közönség hálájáért, mindig figyelnek rra, hogy sokáig emlegetett élményt nyújtsanak előadásikkal.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A pályázatból megvalósuló rekonstrukció során éger, kőris és tölgyfák kerülnek a tó köré.
 
Pályázati forrásból, 1,1 millió forintból valósult meg a beruházás, melyre 25 éve vártak a szakkörösök.
 
A Balaton-part és annak beépítése témájában tartottak sajtótájékoztatót a KÉVE.
 
Lassan a feléhez közeledik a Húsvétot megelőző, negyven napos böjti időszak.
 
A település régi óvodáját épületrészekkel is bővítették.
 
Megújult a balatonszentgyörgyi Művelődési Ház mögötti Millenniumi Emlékpark.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó