+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Magyar Ápolók Napján
2016. február 22. hétfő 13:18 - Keszthely
Magyar Ápolók Napján
A Keszthelyi Kórházban is tisztelegtek az ápolók áldozatos munkája előtt a Magyar Ápolók Napján. Az ünnepi percekben kulturális műsor mellett nyílt meg az a kiállítás is ami hűen tükrözi az ápolónők szabadidős tevékenységét.

A Keszthelyi Kórház főigazgatója, Dr. Kvarda Attila  köszöntötte az intézményben dolgozó ápolókat, ápolónőket a Magyar Ápolók Napján. Hangsúlyozva, hogy a hazai egészségügyben betöltött szerepük nagyon jelentős, áldozatos munkájuk nélkül nem érne semmit az orvosok munkája sem.

Tavaly óta Kossuth Zsuzsanna születésnapja emlékére a magyar ápolókat február 19-én köszöntjük. A Keszthelyen tartott nnepségen okleveleket, ajándékot vehettek át munkájuk elismeréseként. Az egészségügy  mai körülményei nem igazán segítik az ápolók munkáját, hangzott el az ünnepségen. Sokan elhagyják a pályát, a pályakezdők pedig szembesülnek a nehézségekkel. A Keszthelyi Kórházban is szükség lenne 50-60 ápolóra.

 A felelősségteljes , sok időt igénylő munka mellett kikapcsolódásként több keszthelyi nővér szabadidejében alkot. Hímez, horgol, fest. Olyan tevékenységet folytat amivel maradandó élményt nyújt a környezetének. Az ő munkájukból nyílt kiállítás a kórházban a Magyar Ápolók Napján.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Georgikon Udvarán köszöntötték az őszt.
 
Elismerték a nyugdíjas pedagógusokat és köszöntötték a pályakezdőket a Városházán.
 
Jövő héten változatos sportprogramokkal várják az érdeklődőket.
 
32. alkalommal rendezték meg a Vajda Napokat.
 
A 2019 februárjában megkezdett beruházást 103 millió forinttal támogatta a Kisfaludy-program.
 
Tavalyhoz képest 10, akár 20 %-kal is magasabb lehet idén a dió ára az országban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó