+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Őszi városszemle
2016. szeptember 23. péntek 12:24 - Keszthely
Őszi városszemle
Keszthely város polgármestere, a képviselő testület tagjai és szakhatóságok képviselői járták végig a Sétáló utcát az őszi városszemlén. Jelzett vagy észrevett hibákat, problémákat beszéltek meg , hogy a következő idegenforgalmi szezonra azokat orvosolni tudják.

A Polgármesteri Hivataltól indult el a szemlebizottság, hogy a kijelölt belvárosi szakaszon felmerülő problémákat feljegyezzék  Ruzsics Ferenc polgármester szemlevezetésével. Több helyen megálltak, hogy szakemberek bevonásával megtárgyalják a város központ sürgős javítani valóit. A  város tisztaságért felelős Városüzemeltető Kft vezetőjének jelezték többek között, hogy a kockakövek között kinőtt gazt el kell távolítani, a Kossuth 15-17. számú ingatlan  átjárójánál kialakult hulladék sziget elhelyezést, ami az ott lévő tűzcsap megközelítését is gátolja, meg kell oldani. A Sétáló utca javítását és közlekedési változásait is megnézték.

Az új ,belvároson áthaladó kerékpárút veszélyeit mondta el Herold János képviselő a Szalasztó és a Kastély utca sarkánál. Véleménye szerint gyors megoldást kell keresni az egyértelmű jelzésekre vagy a rendőrségnek alkalmanként figyelmeztetni kellene a kerékpárosokat a biztonságos közlekedés érdekében a szabályok betartására. A kastély bejáratáig tárták fel a szemle bizottság tagjai a hibákat.

A Keszthely tisztaságáért, rendjéért a városban élő emberek tudnak tenni a legtöbbet- mondta a szemle alkalmával Ruzsics Ferenc.

A városszemlében résztvevők az épületek homlokzatát is szemrevételezték és megállapították, hogy a városképbe  nem illő, leromlott tetőszerkezeteket, homlokzatokat meg kell javítani.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus