+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Hősugárzó miatt égett le a garázs
2016. november 15. kedd 16:40 - Keszthely
Hősugárzó miatt égett le a garázs
Vélhetően egy bekapcsolva hagyott hősugárzó okozott tüzet ma a Schwarz Dávid utcai garázssoron. A helyszínre érkező tűzoltóknak időben sikerült megfékezni a lángokat, így csak egy szomszédos garázsban keletkezett nagyobb kárt. A kigyulladt garázsban egy férfi életvitelszerűen lakott.

Lángra kapott egy garázs kedden reggel fél kilenckor Keszthelyen, a Schwarz Dávid utcában. A hivatásos tűzoltók a helyszínre érkezés után két vízsugárral kezdték meg az oltást. Az átégett födém miatt a tetőt is meg kellett bontani. A tűz következtében hatalmas füst keletkezett, ezért a lánglovagok azonnal megkezdték a garázs átszellőztetését.           

„A mai napon ehhez a garázstűzhöz két fecskendővel étkeztünk. Ez egy egyes tűznek lett minősítve. Amikor kiérkeztünk, akkor a garázs mindkét oldalon füstölt, így ezen az oldalon lévő égő garázst, illetve a vele szemben lévő ikergarázson s fel kellett feszíteni az ajtót, és két sugárral avatkoztunk be a helyszínen.” - tájékoztatott Bíró Zsolt szolgálatparancsnok.

Televíziónk információi szerint egy bekapcsolva hagyott hősugárzó okozhatta a tüzet. Stábunk a helyszínen úgy értesült, hogy a garázsban egy férfi életvitelszerűen lakott, és az ágyában hagyta a működő fűtőberendezést. A tűz keletkezésekor a károsult nem tartózkodott az építményben. A környéken lakók ismerik a férfit.

„Egy fiatalember bérli ezt a garázst, tudomásom szerint tavaly nyár óta bérli egy pesti illetőtől, és életvitelszerűen lakik itt. Nappal nem tartózkodik itt, inkább estefelé szokott megjönni, mert valahol dolgozik. Azt nem tudjuk pontosan, hogy hol dolgozik. Idáig nem volt semmi gond a személyével sem, meg itt a garázs körül sem.” - mondta egy szemtanú, Sebők Lajos.

Információink szerint a kiégett garázsban nagyjából 1,5 milliós kár keletkezett. A szomszédos, szintén károsodott garázsban nem állt autó. A helyszínre érkező tulajdonosok megkezdték a többi garázs átszellőztetését. A tűz során személyi sérülés nem történt.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus