+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Vigadtak a fúvósok
2017. február 8. szerda 11:08 - Balatongyörök
Vigadtak a fúvósok
Az idén tartotta 22. alkalommal farsangi mulatságát a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar. A program ,mely humortól, vidámságtól nem volt mentes nagy sikert aratott a balatongyöröki Hotel Panorámában. Utánpótlás zenekar és régi zenészek együtt vigadtak.

Biró Róbert Balatongyörök polgármestere köszöntötte a nagyszámú közönséget a farsangi mulatságon. Majd ötletesebbnél ötletesebb jelmezben vonultak be a zenekar tagjai, hogy zenéjükkel ráhangolják a közönséget a bálozásra. A zenekar vezetője Kiss Tamás minden évben jelmezben öltözve csal mosolyt a vendégek és tanítványai arcára,. Csárdás királynő szerepébe bújva,nagy megelégedettséggel értékelte az elmúlt zenekari évet.

A tanítványok lelkesen készültek a bálra. Sokat gyakoroltak, hogy a vidám esten igazi szórakoztató zenét játszhassanak a közönségnek. Kivétel nélkül minden zenész nagy szeretettel beszélt hangszeréről, az együttes életéről. Szinte mindannyian elmondták, hogy nem csak a fellépések, hanem a barátságosak is különlegesen jók a csapatban.

A hosszú évek alatt a zenekart megismerték egész Európában . Az őket támogató önkormányzatok Balatongyörök, Gyenesdiás és Vonyarcvashegy/ és az alapítványuk mindent megtesz azért, hogy aútjuk, sikerük töretlen legyen .

A 22. fúvós farsangon nem csupán zenélt az együttes, hanem karnagyuk táncával emelte a közönség hangulatát. Ismert dallamokat játszottak, ötleteiket jelmezeikben is megmutatták és ügyeltek arra, hogy felejthetetlen élményt nyújtva egy év múlva a közönség várja a 23. fúvós farsangot.

Hegedüs Éva -Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A pályázatból megvalósuló rekonstrukció során éger, kőris és tölgyfák kerülnek a tó köré.
 
Pályázati forrásból, 1,1 millió forintból valósult meg a beruházás, melyre 25 éve vártak a szakkörösök.
 
A Balaton-part és annak beépítése témájában tartottak sajtótájékoztatót a KÉVE.
 
Lassan a feléhez közeledik a Húsvétot megelőző, negyven napos böjti időszak.
 
A település régi óvodáját épületrészekkel is bővítették.
 
Megújult a balatonszentgyörgyi Művelődési Ház mögötti Millenniumi Emlékpark.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó