+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Maskarások a sétálóutcán
2017. február 10. péntek 14:29 - Keszthely
Maskarások a sétálóutcán
Meglepetésekkel és fergeteges hangulattal várják a farsangozókat a Balatoni Borbarát Hölgyek a 17. Városi Karneválra. Február 18-án, 14 órakor indul a maskarás menet a Festetics kastély parkjától a Fő térre, ahol izgalmas programokkal és jó hangulattal várnak mindenkit. A felvonulásra jelentkezni a Tourinform irodában lehet, a legötletesebb jelmezek pedig idén is díjazásban részesülnek.

Mára már hagyomány Keszthelyen, hogy farsangkor maskarások lepik el a sétálóutcát. A városi karnevált immár 17. alkalommal szervezik a Balatoni Borbarát Hölgyek azzal a céllal, hogy egy vidám farsangi programmal kedveskedjenek az itt lakóknak és az ide látogatóknak. Dévényiné Balogh Gyöngyi, az egyesület elnöke elmondta, idén is jó hangulattal, és meglepetés vendégekkel is készülnek a rendezvényre. 

„Minél többen jöjjenek el lesznek érdekes programok, és újdonságok, meglepetések. Nem csak a jelmezes maskarás csoportok, akik már önmagukban látványosságot és jókedvet hoznak. Ezen kívül olyan szereplőket, résztvevőket is hozunk ide a városba, amit én úgy gondolom, hogy érdemes megtekinteni, de nem árulom el, hogy mik ezek a meglepetések, majd meglátják, akik eljönnek.” - mondta a Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesületének elnöke.

A rendezvényre idén is nagyjából 350 jelmezest várnak, és több száz nézőt. Azok, akik szeretnének felvonulni, a keszthelyi Tourinform irodában jelentkezhetnek. A Borbarát Hölgyek elnöke azt is elárulta, nagyon sokat számít a díjazásnál az egyedi ötlet, és az is, ha valaki nagyobb csapattal közösen öltözik be. A menet a Festetics kastélytól indul, és a végállomás a Fő tér lesz, ahol a programok mellett enni- és innivalóval is kedveskednek a résztvevőknek.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus