+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Keszthelyi Kilométerek: A Te sikered, a Te ünneped!
2017. június 2. péntek 08:43 - Keszthely
Keszthelyi Kilométerek: A Te sikered, a Te ünneped!
Már csak néhány nap és kezdődik Zala megye legnagyobb sport programja, a Keszthelyi Kilométerek futóverseny. Szombaton és vasárnap kerül sor a rendezvényre, melynek során útlezárások is lesznek a városban. Mivel jubileumi, tizedik alkalommal rendezik meg a versenyt, különlegességek is lesznek majd. Az idei esemény szlogenje: „A te sikered, a te ünneped”.

Ennek a kis színpadelemnek az elhelyezésével kezdődött meg a Keszthelyi Kilométerek versenyközpontjának kialakítása. Az elmúlt évekhez hasonlóan a keszthelyi Főtér tölti be ezt a szerepet. Itt tíz, a napokban már kifüggesztett versenypóló mutatja be a Keszthelyi Kilométerek elmúlt tíz évét. Bedő Beáta, a szervező egyesület elnöke elmondta: már lezárták az előregisztrációt, az eddigi adatok alapján meg vannak elégedve az érdeklődők számával.

Csakúgy, mint az elmúlt tíz év során, idén is családok, hobbi sportolók részvételével zajlik a két napos program. Szombaton a gyermekek, vasárnap pedig a felnőttek futnak majd. Új elemként egy tíz és fél kilométeres betétfutam is bekerült a kínálatba. A kerek évforduló alkalmából az a negyven-ötven versenyző, akik minden alkalommal részt vettek a futásban, “Keszthelyi Kilométerek Királya” cím tulajdonosai lesznek majd. Újdonság, hogy Maraton-angyalkáknak öltözött lányok segítik majd a maratoni futókat az utolsó pár száz méteren. Szombaton tizennégy harminctól tizennyolc óráig teljesen lezárják Keszthelyen a Sörház, a Kossuth, a Helikon és a Balaton utcákat. Vasárnap kilenc harminctól kell útlezárásokra számítani.

Vasárnap a Keszthelyi Kilométerek futóverseny miatt a Tapolcai úton nem lehet megállni, a szentmisére érkezők számítsanak erre. A Balaton part megközelíthető lesz, de megváltozik a forgalmi rend. Gyenesdiáson is több helyen lesz útzár. A forgalomkorlátozás részletesebb leírása megtekinthető a tvkeszthely.hu oldalon, illetve a Keszthelyi Kilométerek honlapján. 

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
 
Húsvéti családi napot rendezett a Keszthelyi Evangélikus Egyházközség, dísz sírkerteket is készítettek.
 
Augusztus 22-e és 25-e között szervezik meg az eseményt a Balaton Színházban és a Fő téren.
 
Sok érdeklődőt mozgatott meg Gyenesdiáson a húsvéti készülődés és tojásfa díszítés programja.
 
Az olvasáskutatásról és az olvasási szokásokról hallhattak előadást a vajdások.
 
Várják az induló könnyűzenei együttesek jelentkezését, akik a Balaton-parton mérethetik meg magukat.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus