+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megyei Polgárőr Nap
2017. július 11. kedd 10:51 - Zalacsány
Megyei Polgárőr Nap
Benépesült július 8-án Zalacsányban az iskola udvara. 1200 vendéget vártak a Zala Megyei Polgárőrnapra, ahol az éves m unka értékelése mellett elismeréseket is adtak át.

Az 1000 lelkes Zalacsány község polgármestere köszöntötte a megjelenteket a Zala Megyei Polgárőr napon, kiemelve a civil egyesületek közbiztonságért vállalt szerepét.A zalai egyesületek éves munkáját értékelte a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. Horváth Róbert hangsúlyozva ,hogy a megye polgárőrei nagyon jó munkát végeztek ,mellyel országos negyedik helyen állnak létszámban és elvégzett munkaórában egyaránt.

A rendezvény megnyitóján Manninger Jenő országgyűlési képviselő gondolataiban kiemelte, hogy a hazai közbiztonság, a bűnmegelőzés érdekében végzett polgárőri munka nagyon jelentős a rendőrség feladat ellátási  szempontjából is.

A megyei polgárőr napon Dr Túrós András ,az országos szövetség elnöke is elismerően szólt a zalai önkéntesek munkájáról.- mint mondta a  polgárőrség sikere az egységben a szervezettségben  rejlik, s köszönhető a benne  aktívan Magyarország köznyugalmáért dolgozó 55 ezer polgárőrnek. A polgárőr mozgalomban kiemelt tevékenységet végző zalai polgárőröket  polgárőr érdemrend kitüntetésben részesítette. Ezüst érdemkeresztet vehetett át a 20 éve polgárőrszolgálatot teljesítő alsópáhoki Urbán Gyula.

A polgárőrnapon 1200 önkéntes érkezett a Zalacsányba, hogy az ünnepséget követően eltöltsenek egy kellemes napot. Családok, barátok vettek részt játékokban. Tizenegy csapat nevezett a főzőversenyre is. Az egész napos rendezvényen mindenki talált magának programot.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus