+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megyei Polgárőr Nap
2017. július 11. kedd 10:51 - Zalacsány
Megyei Polgárőr Nap
Benépesült július 8-án Zalacsányban az iskola udvara. 1200 vendéget vártak a Zala Megyei Polgárőrnapra, ahol az éves m unka értékelése mellett elismeréseket is adtak át.

Az 1000 lelkes Zalacsány község polgármestere köszöntötte a megjelenteket a Zala Megyei Polgárőr napon, kiemelve a civil egyesületek közbiztonságért vállalt szerepét.A zalai egyesületek éves munkáját értékelte a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. Horváth Róbert hangsúlyozva ,hogy a megye polgárőrei nagyon jó munkát végeztek ,mellyel országos negyedik helyen állnak létszámban és elvégzett munkaórában egyaránt.

A rendezvény megnyitóján Manninger Jenő országgyűlési képviselő gondolataiban kiemelte, hogy a hazai közbiztonság, a bűnmegelőzés érdekében végzett polgárőri munka nagyon jelentős a rendőrség feladat ellátási  szempontjából is.

A megyei polgárőr napon Dr Túrós András ,az országos szövetség elnöke is elismerően szólt a zalai önkéntesek munkájáról.- mint mondta a  polgárőrség sikere az egységben a szervezettségben  rejlik, s köszönhető a benne  aktívan Magyarország köznyugalmáért dolgozó 55 ezer polgárőrnek. A polgárőr mozgalomban kiemelt tevékenységet végző zalai polgárőröket  polgárőr érdemrend kitüntetésben részesítette. Ezüst érdemkeresztet vehetett át a 20 éve polgárőrszolgálatot teljesítő alsópáhoki Urbán Gyula.

A polgárőrnapon 1200 önkéntes érkezett a Zalacsányba, hogy az ünnepséget követően eltöltsenek egy kellemes napot. Családok, barátok vettek részt játékokban. Tizenegy csapat nevezett a főzőversenyre is. Az egész napos rendezvényen mindenki talált magának programot.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Már folynak a válogatói a XIII.Országos Mélyrézfúvós Versenynek, amelyen keszthelyi tanuló is indul.
 
Fejér György 255 évvel ezelőtt született, tartalmas életén online előadáson ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Várhatóan jövő hét közepén haladja meg a 3,5 milliót a beoltottak száma, akkor nyithatnak a teraszok.
 
Nagyon sokan felháborodtak a fővárosi mentők húsvéthétfői feljelentése miatt.
 
A leégett növényzet helyrejön, a madarak új fészket rakhatnak, de sok hüllő és kétéltű pusztult el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár