KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
burgonya
Napsütésben köszöntötték a tavaszt
Szakmai előadásokkal és zenés-táncos programokkal várták az érdeklődőket Alsópáhokon.
Címkék: tavaszköszöntő, burgonya, előadások, Kertbarát klub
Dödöllés hétvége
Különleges dödöllét és tócsnit is kóstolhattak a résztvevők az első D-Napokon a Paletta Bisztróban.
Címkék: burgonya, D-Napok, Paletta Bisztró, helyi termékek, dödölle
Érik a burgonya
A korai termő Botondot és a Balatoni rózsát már felszedték, most a Hópehelyen a sor.
Címkék: burgonya, betakarítás, termés, Georgikon
Piacnyitás Gyenesdiáson
Vetőburgonya vásárral nyitotta meg kapuit az idei szezonra az I. Balatoni Hal- és Termelői Piac.
Címkék: piac, termelői, aru, vetőburgonya, hal
Osztályozzák a vetőburgonyát
Megkezdték a vetőburgonya osztályozását, értékesítését a Burgonyakutató Központban.
Címkék: vetőburgonya, minőség kutatóközpont
Burgonya Ágazati Fórum
A piacrajutás elősegítése.Ez volt a kiemelt témája az idei burgonya ágazati fórumnak.
Címkék: ágazat, burgonya, fórum, szakma
Balatoni Botond
Gasztronómiai sajtófogadáson mutatta be a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja legújabb fajtáját.
Címkék: burgonya, burgonyakutatás, Pannon Egyetem, Botond, Polgár Zsolt, Somogyi Zoltán, Max, Danyi Éva, Brazsil József, Balaton Színház, Keszthely
Sülve, főve kóstolták a burgonyákat
Több mint hatvan fajtajelöltet kóstoltak a Burgonyakutatási Központban.
Címkék: burgonya, kóstolás, Burgonyakutatási Központ, minőség, Botond
A burgonya világa
Burgonyás ételek és egy kis burgonyatörténet a VSZK és a Burgonyakutatási Központ kiállításán.
Címkék: VSZK, burgonya, kiállítás, krumpli, ételek
Fókuszban a keszthelyi burgonyák
A hagyományos találkozón a szakma főbb képviselői voltak jelen.
Címkék: burgonya, fórum, Burgonyakutatási Központ, Prémium Hungaricum
<<  | 1 2 >>
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
1
 
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés