KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-04-05 16:06
Manninger: mindenki számára lesz szórakozási lehetőség
Címkék: Manninger Jenő, KeszthelyFest, nyár, program
Keszthely - A KeszthelyFest, a Balaton-part és a Festetics kastély is nyújt majd szórakozási lehetőségeket a nyáron, fiataloknak és időseknek egyaránt – mondta el televíziónknak a térség országgyűlési képviselője. Manninger Jenőtől megtudtuk, hogy idén a Punnany Massif is fellép Keszthelyen. A KeszthelyFest várhatóan idén is több ezer vendéget mozgat majd meg a belvárosban.

Öt színpadon, huszonnégy koncerttel rendezték meg tavaly a zenei és gasztronómiai fesztivált.   Az évről-évre egyre több érdeklődőt megmozgató KeszthelyFest valamennyi programját díjmentesen látogathatta meg a közönség a Fő téren a sétálóutcán és az Amazon udvarában. A program 2014-ben indult el a térség országgyűlési képviselőjének kezdeményezésére.

Manninger Jenő kifejtette: „Az a kérdés, hogy miért foglalkozik egy képviselő a KeszthelyFesttel…azért mert igyekszem a keszthelyi ügyekben segíteni és konzultálni. Amikor megyei elnök voltam, akkor külön lehetőségem volt, hogy plusz pénzeket szerezzek, így a Balaton Fejlesztési Tanácstól és remélem, hogy minden esély meg van rá, hogy most nyáron is ad a Fejlesztési Tanács ehhez támogatást.”  

A politikustól megtudtuk, hogy a KeszthelyFest fontos küldetése volt, hogy legyen egy olyan rendezvény, ami kiemelkedik a nagy nyári fesztiválok közül és ezzel azonosítják a várost. Másik része az volt a koncepciónak, hogy ne a főszezonban legyen ez a program, hiszen akkor a többi, bevált rendezvény vonzza a vendégeket. Az ötletgazdák számára fontos, hogy minden korosztályt ki tudjanak szolgálni: „A fiataloknak itt az Amazon-udvarban voltak és lesznek rendezvények, persze lesz más is, például a Punnany Massif az már biztos lesz a nyáron. És az időseknek is van külön rendezvény. Az idősebbeknek nyilván elsősorban a kastély jöhet szóba, tehát én azt gondolom, hogy nekik az a lényeg, a fiataloknak meg a Balaton-part. Az is az én kezdeményezésem volt és remélem, hogy sikerül majd mindig megcsinálni, hogy nyáron mindene ste legyen zene a Balaton-parton a kis színpadon és mellette a strandon,d e az megint az üzleti szféra része.”

Az idei KeszthelyFestet július 6 és 8. között rendezik meg a városban. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszáznegyven
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Komolyzenei gálán a különdíjasok 2018-04-23 16:02
Keszthely - Helikon: több mint 450 arany-, ezüst- és bronzminősítés 2018-04-23 15:55
Keszthely - Helikoni kavalkád 2018-04-23 14:06
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés