KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-04-04 16:02
Temesváry: nem szavazni, választani kell!
Címkék: Temesváry Tibor, LMP, választás
Keszthely - A kis- és középvállalkozásokat tekinti stratégiai partnernek az LMP, e mellett a párt a bérrendezésre kíván nagy hangsúlyt fektetetni – derült ki ma a párt helyi jelöltjének sajtótájékoztatóján. Temesváry Tibor a migrációval is kifejtette álláspontját, szerinte a kerítés betölti célját, de rendőrök helyett határőrökkel kell ellátni a határvédelmet.

„A választásra el kell menni és választani kell, nem szavazni, mert nem mindegy. Igenis van választási lehetőség” - a voksolásra buzdít a kampány finisében az LMP helyi jelöltje. Temesváry Tibor a piac felső bejáratánál hívta fel a figyelmét a polgároknak arra, hogy a 20-as listára adott szavazatokkal lehetősége lesz az LMP-nek képviselőket juttatni a parlamentbe, ami a változást fogja jelenteni. Temesváry Tibor döbbenetét fejezte ki, hogy milyen szintű félelem van az emberekben a migránsokkal kapcsolatban.

„Ezek a mese kategóriák, csak az a szomorú, hogy valakik ezeket terjesztik és az embereket megbolondítják és az emberek ezt elhiszik. Ez felháborító, nem ketté, hanem százfelé akarják szakítani ezt az országot. Így nem lesz se kormányváltás, se  rendszerváltás, se jólét ebben az országban, csak félelem” - fogalmazott Temesváry. 

A képviselőjelölt hozzátette, hogy eszük ágában sincs migránsokat behozni, a kerítés pedig betölti a célját, semmi szükség a lebontására. Temesváry Tibor kifejtette, hogy a határok őrizetét fenn kell tartani, de nem szolgálatos rendőrökkel, hanem határőrséggel. Az LMP gazdasági programja kapcsán elhangzott: a párt a kis- és középvállalkozásokat tekinti stratégiai partnernek:

„Azt szeretnénk, hogy ő nekik jusson több forrás, ő nekik jussanak a szakképzett dolgozók, hogy meg tudják őket fizetni, ehhez pedig megfelelő bérpolitika kell. Ennek lesz része többek közt a jövedelemadó-politikánk, mely szerint 0, 12, 24 százalékos jövedelemadó-kulcsokat fogunk alkalmazni, ez által a magasabb jövedelműek magasabb mértékben fognak hozzájárulni a költségvetéshez Míg az alacsonyabb jövedelműek az adó szempontjából a minimálbérig nulla adót fognak fizetni és ez 26 ezer forint többletjövedelmet fog számukra hozni.”

Zárszóként Temesváry Tibor kihangsúlyozta, aki szeretne a gyermekei, unokái jövőjére gondolni, az menjen el szavazni április 8-án. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kettőszázharmincegy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Komolyzenei gálán a különdíjasok 2018-04-23 16:02
Keszthely - Helikon: több mint 450 arany-, ezüst- és bronzminősítés 2018-04-23 15:55
Keszthely - Helikoni kavalkád 2018-04-23 14:06
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés