KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-03-26 22:51
Szájer: hatalmas a választás tétje
Címkék: Szájer József, Fidesz, fórum, bevándorlás, választás
Keszthely - Az Orbán-kormány elmúlt nyolc évben elért eredményeit kívánjuk megőrizni – ezt Szájer József mondta tegnapi keszthelyi látogatása során. A Fidesz európai parlamenti képviselője a Balaton Színházban tartott fórumot. Szájer József kiemelte: választási kampányból látszik, hogy a Fidesz és a KDNP-én kívül nincsen olyan erő, amely alkalmas lenne azt elérni, hogy Magyarország ne váljon bevándorlóországgá.

A nem egész két hét múlva sorra kerülő választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóországgá válik-e, vagy sikerül-e megőrizni a mostani életmódunkat. Ez volt az elsődleges mondandója a Keszthelyre látogató Szájer Józsefnek. A Fidesz európai parlamenti képviselője a lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón rámutatott: ha egy olyan kormánya lesz hazánknak, ami a bevándorlást támogatja, azt utána azt már nem lehet visszacsinálni.

„Éppen ezért óriási ennek a választásnak a tétje. Van mit veszítenünk, van mit veszíteni a magyar polgároknak és azt is világosan lehet látni az elmúlt napok, hetek választási kampányából, hogy a Fidesz és a KDNP-én kívül nincsen olyan erő, amely akarná, képes lenne és alkalmas lenne arra, hogy ezt a célt elérje, vagyis azt, hogy Magyarország ne váljon bevándorlóországgá” - mondta a politikus. 

Szájer József szerint Európa határait meg kell védeni. A magyar kormány nemcsak beszélt erről, de cselekedett is, amikor a déli határokon megépítette a kerítést.A sajtótájékoztatón Manninger Jenő elmondta, hogy szinte minden országban a bevándorlás a fő téma az ottani választások kapcsán és főleg a bevándorlást ellenző erők nyertek.

„Ennek ellenére az Európai Bizottság, illetve Európa vezetői nem nagyon változtattak álláspontjukon. Tehát változatlanul harcolni kell az európai intézményekbe, ahogy ezt Szájer József is teszi az Európai Parlamentbe, ahol harcolnak, de a domináns erők egyelőre azok, akik a bevándorlást pártolják és ehhez kapcsolódó határozatokat is hoznak” - fejtette ki a térség országgyűlési képviselője.   

A fórumot tartó Szájer József a gazdasági eredmények közül kiemelte a hazai munkanélküliségi adatokat, melyekkel az EU-ban a negyedik legjobb Magyarország.  Hozzátette: a Fidesz és a kormány célja, hogy tartsa a jelenlegi négy százalékos gazdasági növekedést. Hogyha ez sikerül, akkor 2022-ig elérhető a teljes foglalkoztatottság – fogalmazott Keszthelyen az EP képviselő.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszáztizennégy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Hévíz - Vadnyúl és tokhal - 13 séf főzött Hévízen 2018-04-17 13:51
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés