KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-03-02 17:16
Elégedett az ajánlásgyűjtésen tapasztaltakkal a DK jelöltje
Címkék: Kovács Viktória, DK, választás, ajánlás
Keszthely - Összegyűjtötte a jelöltállításhoz szükséges ajánlásokat Kovács Viktória. A DK politikusa ezt csütörtökön jelentette be. Kovács Viktória elmondta, hogy az aláírások gyűjtése alapján kormányváltó hangulatot tapasztal. Véleménye szerint a mozgósítás a kulcs ahhoz, hogy változást érjenek el.

Az ajánlásokat már a héten leadta a DK jelöltje. A Helyi Választási Iroda vezetője pedig szóban tájékoztatta Kovács Viktóriát, hogy meg van a jelöltállításhoz szükséges 500 érvényes aláírás. A DK politikusa elmondta, hogy a 2014-es választásokhoz képest fele annyi idő alatt sikerült összegyűjteni az ajánlásokat. Szerinte ez tükrözi, hogy kormányváltó hangulat van.

„A legtöbb aláírást természetesen Keszthelyen, mint ennek a választókerületnek a központjába, itt sikerült összegyűjteni – ez a legnagyobb település. De jártunk Alibánfától, Gelse, Pölöskefő, Kehidakustány…nagyon sok helyen. Ez az aláírásgyűjtés egyben lehetőséget adott arra, hogy a programot, a jelöltet és az egész kampányunkat ismertessük és mozgósítsunk a választásra” - mondta el Kovács Viktória.

Kovács Viktória hozzátette: Hódmezővásárhely is megmutatta, hogy a mozgósítás a kulcs ahhoz, hogy változást érjenek el. A DK jelöltje kifogásával élt arról, hogy a legutóbbi soros testületi ülésen a tartózkodó voksolások miatt nem született döntés a szavazatszámláló bizottság összetételéről.

„A kampány további részében pont a választások tisztasága érdekében szavazóköri delegáltakat keresünk a választókerület mind a 100 településébe, hogy segítsenek, hogy ne csak elmenjenek az emberek szavazni, hanem vigyázzunk is erre a szavazatokra. Ez egy nagyon fontos munka, négy évente egyszer ennyit gondolom a demokráciáért megtehetünk. És a kérdésre válaszolva a demokrácia az én meggyőződésem szerint az nem csak egy szó a szótárba, vagy a könyvespolcról, hanem a jólét, a fejlődés záloga. Hiszen ha megnézzük, azokba az országokba, ahol a demokrácia úgymond fejlett és működőképes, ott a jólét, a magas szintű oktatás, a társadalmi párbeszéd, a nyugodt légkör az megteremtődött. Ahol ez nem így van, ott sajnos láthatjuk, hogy a szegénység, a korrupció az mind virágzik” - fejtette ki a politikus. 

Kovács Viktória a DK színeiben indul az országgyűlési választásokon. Pártja mellett további három szervezet: az MSZP, a Szolidaritás és a Párbeszéd támogatja őt.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * egyszázhat
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Keszthely - A zalai alakulatoknak is jelentős szerepe volt 1848-ban 2018-03-15 17:47
Keszthely - Ezrek látogattak a kastélyba március 15-én 2018-03-15 17:40
Zalaegerszeg - A szabad sajtó napja 2018-03-15 17:33
Keszthely - A pártától a huszárcsákóig 2018-03-15 17:25
Keszthely - Árvíz, belvíz: egyelőre nincs veszély 2018-03-14 14:56
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés