KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-02-27 15:57
Utánpótlás mustra
Címkék: teremfoci, Haladás, utánpótlás
Keszthely - Nyolc csapat részvételével szervezett teremlabdarúgó tornát vasárnap a Keszthelyi Haladás FC. A program célja, hogy az U-12-es korosztály játékosai összemérjék egymással a tudásukat, és tapasztalatot szerezzenek a csapatok fejlettségi szintjéről. A tornán a dunántúli csapatok mellett az FC Budapest is részt vett.

Három góllal sikerült a tihanyi csapatnak győzedelmeskednie a siófokiak felett, és ezzel tovább is jutott. A keszthelyi Haladás Sport Club az ország utánpótlás csapatainak szervezett teremtornát, amelyre nyolc klub nevezett. A gyerekek nagyon büszkék voltak a győzelmükre.  

„Szerintem nagyon jól éreztem magam. Először vezetett az ellenfél, de aztán vissza tudtunk támadni, és ezért meg tudtuk nyerni a meccset.” - mondta Zab Marcell, a Tihany FC játékosa.

A keszthelyi klub minden évben szervez teremtornát a Csány-Szendrey iskolában. Ez egyfajta mustra is, ahol a csapatok felmérhetik egymás tudását és fejlődését. A gyerekek több fordulóban mérik össze a teljesítményüket, a legjobb csapat pedig éremmel és kupával is gazdagodik. A torna jó alkalom a tapasztalatgyűjtésre is.                

„Van minden csapatban, szokás szerint, ahogy szoktam nézni, mindenhol vannak nagyon ügyes játékosok. Nagyon tetszik például a tihanyi csapat, a hazai csapatban is van egy-két nagyon jó játékos. Szerintem egy nagyon színvonalas és nagyon klassz kis torna, amin most itt vagyunk.” - emelte ki Czuk Henrik, az FC Budapest vezetője.

A szervezők egy meglepetéssel is készültek a gyerekeknek. Kvárta Mátyás, országos bajnok freestyle focista mutatta be tudományát a két meccs közötti szünetben. A produkció után a gyerekeknek meg is tanított néhány trükköt. A pályán az U-12-esek mérték össze a tudásukat, és térképezték fel a többi csapat erősségeit és gyengeségeit is.

„A célja egy utánpótlás labdarúgásnak mindig szerintem az, hogy megismerjük, hogy a gyerekek hol is tartanak az adott évben, az adott csapatok ellen. Sikerült egy pesti cég segítségével megrendeznünk egy tornát, amibe a szülők is rengeteg segítséget adnak, és bízom benne, hogy mindenki jól érzi magát.” - tájékoztatott Nagy Richárd, a torna főszervezője, a Keszthehyi Haladás SC edzője.

A tornán az FC Budapest csapatának sikerült győzedelmeskednie. Őket követték a tihanyiak, a dobogó harmadik fokára pedig Siófok állhatott fel. A keszthelyieknek szoros küzdelemben a hatodik helyet sikerült megszerezniük.                       

Regman Karola - Keszthelyi TV                       

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * háromszázkilencvenkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Keszthely - A zalai alakulatoknak is jelentős szerepe volt 1848-ban 2018-03-15 17:47
Keszthely - Ezrek látogattak a kastélyba március 15-én 2018-03-15 17:40
Zalaegerszeg - A szabad sajtó napja 2018-03-15 17:33
Keszthely - A pártától a huszárcsákóig 2018-03-15 17:25
Keszthely - Árvíz, belvíz: egyelőre nincs veszély 2018-03-14 14:56
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés