KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-02-23 09:42
Gyurcsány Ferenc Keszthelyen
Címkék: politikus, jelölt, bemutatkozás, Gyurcsán Ferenc,
Keszthely - Kampánykörútjának rövid állomásán tartott sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc Balaton parti tájékoztatóján bemutatta a DK Zala megyei 2.számú választókerületének jelöltjét ,Kovács Viktóriát. Mint mondta-„ Civil politikusokra van szükség, akik ismerik a helyi viszonyokat és küzdenek a problémák megoldásáért. Viktória egy küzdő típusú nő, aki pár éve lépett be a politikába azért,hogy az emberek érdekében javíthasson a város, a térség helyzetén.”

Gyurcsány Ferenc a választókerület eseményeiről érdeklődött a Balaton parton  Kovács Viktóriától a rövid keszthelyi látogatása alkalmával s egyben  bemutatta a DK képviselőjelöltjét is. Mint mondta sokan szeretnének a politikában új arcokat látni,s a jelöltjük Kovács Viktória civil politikus,aki látva a DK programját évekkel ezelőtt közgazdász mérnökként csatlakozott a koalícióhoz,a javíthasson a térség problémáin. Az elnök Kovács Viktóriával kapcsolatban a következőket mondta.

„Azt mondja,hogy lehet ezt jobban is csinálni. Nem kell,hogy csak azok részesedjenek a fejlesztés, az élet lehetőségeiből akik a kormány párthoz tartoznak. Szerintem ez helyes. Lényegében azt mondja amit mi is mondunk,és ez már a kampánynak a fő üzenete,hogy nem kell megalkudni. Szóval ez a mi országunk,meg a keszthelyieknek a városa. Nem azért kormányzunk egy várost meg egy országot,hogy a tűzhöz közelállóknak legyen csak lehetősége,és nem csak azokat képviseljük akik velünk vannak,hanem mindenkit egy országban. Szerintem ez így normális. Olyan világot kell teremteni,nem kell ahhoz kormánypárti támogatónak lenni,hogy az ember normális életet élhessen, mert azt hiszen,hogy nem az a kormánynak a dolga,hogy a sajátjait kedvezményezze,hanem hogy vigyázzon arra,hogy mindenkinek jusson egy kevés kis lehetőség. Na most Vikit nyilván a DK-ban ezek fogták meg,fogják meg."

Gyurcsány Ferenc szerint három esélyes ,a FIDESZ-KDNP, a JOBBIK és a DK száll versenybe a 2018.évi választásokon. A demokratikus oldalról arra biztatják a szavazókat,hogy a  legesélyesebb demokratikus jelöltet támogassák.,függetlenül párt szimpátiától.

Kovács Viktória elsődleges célját fogalmazta meg a tájékoztatón.

„Hogy olyan közéletbeli változáshoz járuljak hozzá  saját munkámmal,amiben valódi párbeszédek alapján szakmai döntések születnek. Amikor az emberek javára,az emberek érdekében történnek meg döntések és nem egy kisebb szűk elit érdekeit érvényesítik.”

A DK elnöke arra kérte a választópolgárokat keszthelyi  alkalmával,hogy menjenek el április 8-án szavazni.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * egyszáztizennyolc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Keszthely - A zalai alakulatoknak is jelentős szerepe volt 1848-ban 2018-03-15 17:47
Keszthely - Ezrek látogattak a kastélyba március 15-én 2018-03-15 17:40
Zalaegerszeg - A szabad sajtó napja 2018-03-15 17:33
Keszthely - A pártától a huszárcsákóig 2018-03-15 17:25
Keszthely - Árvíz, belvíz: egyelőre nincs veszély 2018-03-14 14:56
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés