KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-02-22 15:52
Hetente fog lakossági fórumot tartani a Jobbik
Címkék: Jobbik, fórum, választás, kampány
Keszthely - „Helyi Valódi Nemzeti Konzultáció” – ezzel a címmel rendezett lakossági fórumot Keszthelyen a Jobbik. A párt szándéka, hogy hetente szólítsa meg ilyen formán a választókerület polgárait. a szerdai eseményen a Jobbik képviselőjelöltje, Weller-Jakus Tamás kiemelte, méltóvá szeretnék tenni Keszthelyt a Balaton Fővárosa címre.

A Jobbik már a február 17-i hivatalos időpont előtt elkezdte kampányát. A párt képviselőjelöltje elmondta, hogy mostantól szeretnének minél több embert személyesen elérni, mivel nem rendelkeznek akkora médiafelülettel mint a kormánypártok.

„Ezért mi megpróbáljuk szorgalommal ezt a hátrányunkat ledolgozni. Így a hivatalos kampánytól elkezdve minden hétvégén a választókerület nagyobb településein lakossági fórum keretében szeretnénk az ott élőket tájékoztatni a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak a programjáról és idevonatkozóan magát a települést, a választókerületet érintő programmal kapcsolatban is részletes tájékoztatást szeretnénk mindenki részére adni” - mondta el a fórum előtt Weller-Jakus Tamás. 

Hozzátette: Zala 2-es számú választókerületére is nagyjából azok a problémák jellemzők, mint amit országos szinten tapasztaltak. A helyi problémák megoldására több programpontot megnevezett a politikus, úgy mint valódi biztonságot, valódi demokráciát, valódi fejlesztéseket. 

„Ami Keszthelyt érinti a programunkkal kapcsolatosan: Keszthely a Balaton Fővárosa – ugye ezt a címet viseli a város, viszont jelen pillanatban, ha valaki jár-kel a városban, akkor ehhez a címhez nem méltóak a körülmények Keszthelyen. Szeretnénk, hogyha ezek változnának, és tényleg fel tudna nőni ehhez a címhez maga Keszthely. Hiszen 16 éve folytan csak azt halljuk az újságokból, a médiából, hogy Keszthelyt pályára állították. Mi úgy gondoljuk, hogy 16 év nem volt erre elég, akkor ideje lenne a változásra” - mondta el továbbá a politikus. 

A lakossági fórumon továbbá elhangzott, ahhoz, hogy például a vendégéjszakák terén előkelőbb helyet érjen el Keszthely, elsősorban a közlekedési infrastruktúra kiépítését kell fejleszteni nyugati irányban. Ennek kapcsán a 84-es gyorsforgalmi út és a Balatoni körvasutat kiépítését említette a képviselőjelölt.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * húszonkettő
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Keszthely - A zalai alakulatoknak is jelentős szerepe volt 1848-ban 2018-03-15 17:47
Keszthely - Ezrek látogattak a kastélyba március 15-én 2018-03-15 17:40
Zalaegerszeg - A szabad sajtó napja 2018-03-15 17:33
Keszthely - A pártától a huszárcsákóig 2018-03-15 17:25
Keszthely - Árvíz, belvíz: egyelőre nincs veszély 2018-03-14 14:56
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés