KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-02-12 17:47
Maskarában műsoroztak az aranykorúak
Címkék: farsang, Aranykorúak Társasága,
Sármellék - A humor és a vidámság volt a főszereplő az Aranykorúak Társasága által szervezett hétvégi farsangon. A járási programon tizenöt nyugdíjas szervezet tagjai öltöttek jelmezt és adtak vidám műsort. A szervezők célja, hogy megmozgassák a szépkorúakat és tartalommal töltsék meg mindennapjaikat. A rendezvénynek, ahogy az eddigi években is Sármellék adott otthont.

Vidámsággal és humorral fűszerezett műsorokkal szórakoztatták a közönségez az aranykorúak farsangján. Egy IQ párbajt adott elő Torma Zsuzsanna és Mózner István. A Cserszegtomaji Aranykorúak Nyugdíjas Klub tagjai nem véletlenül választották ezt a humoros párbeszédet.

„Próbálunk úgy élni a hétköznapjainkban is, meg amikor vannak a próbák, összejövetelek, akkor is. Mindig olyan felfokozott lelki állapotban érkezünk, hogy akkor most mi történik, mit tanulunk, mi lesz a következő program és szívesen – most már igaz lecsökkent a létszám – de nagyon szívesen jövünk, akik még maradtunk, mert kell az életbe, meg hát nem lehet otthon maradni, ülni mindig, hanem kell egy kis spiritusz, egy kis izgalom” - nyilatkozta televíziónknak Torma Zsuzsanna. 

Az Aranykorúak Társasága 2012-ben alakult meg a keszthelyi vöröskereszt kezdeményezésére. Azóta állandó programjaik sorát gazdagítja az Aranykorúak Farsangja. Annak idején 18 csoport hozta létre a nyugdíjas szervezetet, ebből 15 képviseltette magát az idei sármelléki rendezvényen. 

Kapcsándy Mária, elnök, Aranykorúak Keszthelyi Járási Társasága: „Ez jelzi azt is, hogy hat év után még mindig szeretünk együtt lenni és ami fontos, hogy még mindig tudnak újat nyújtani. Tavaly volt egy olyan klubtársunk, aki jött, hogy „jajj én nem bírok menni”. Fölment a színpadra és kánkánozott és utána nem volt semmi baja. Ez a legfontosabb, hogy jól érezzük és segítsük egymást.”

Az Aranykorúak Társaságának rendezvényei mindig a magukban hordozzák a generációk találkozását. Sokan unokáikat is magukkal hozták és nem csak a műsorba, hanem az azt követő mulattsága is szívesen látták a fiatalokat.

A vidám, sokszor az életkort meghazudtoló műsorok sokrétűek voltak. Az Aranykorúak Társasága úgy véli, hogy a program lényege, hogy készülni kell rá. Sokan már fiatalon megszokták a színpadot, de akadtak olyan aranykorúak, akik nyugdíjas korukban álltak először így a közönség elé. Minden egyes csoport különleges díjazásban is részesült. A Sármelléki ÖTYE tagjai direkt erre az alkalomra varrtak díszes babákat.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * ötszáztizenöt
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Hetente fog lakossági fórumot tartani a Jobbik 2018-02-22 15:55
Keszthely - 1+1 százalék: a vállalkozók is felajánlhatják 2018-02-22 15:28
Keszthely - Útkeresők, útvesztők 2018-02-22 14:49
Zalaszántó - Újévet köszöntöttek 2018-02-22 09:11
Vonyarcvashegy - Vo-Va Art kiállítás 2018-02-22 09:01
Keszthely - Filharmónia: Philharmonic Brass Quintet és Vermes Tímea 2018-02-22 03:48
Keszthely - Isten nekünk háttal - napló a román háborúról 2018-02-21 16:14
Keszthely - Mesék felnőtteknek 2018-02-21 13:47
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés