KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-24 15:45
Kovács Viktória a DK jelöltje
Címkék: DK, választás, Kovács Viktória, MSZP
Keszthely - Kovács Viktóriát indítja a DK és az MSZP a Zala 2-es számú választókerületében – a két párt képviselői ezt tegnap, közös sajtótájékoztatón jelentették be. Kovács Viktória kifejtette: a valódi párbeszédek és szakmai döntések képzik a siker alapját. Az eseményen ismertették, hogy országosan az MSZP és a Párbeszéd 60, míg a DK és a Szolidaritás 46 körzetben állít jelöltet, egymással szemben pedig nem indítanak mást ezek a pártok.

Nagy Zoltán kifejtette, pártjuk határozott és következetes álláspontja, hogy minél több női képviselő kell. A DK jelöltjének bemutatásakor hangsúlyozta, Kovács Viktória az elmúlt három évben ellenzéki politikusként többek közt olyan ügyekben emelte fel szavát, mint a fenékpusztai kilakoltatások, a keszthelyi kikötőügy, vagy a cserszegtomaji kereszteződés.

Nagy Zoltán: „Valós ellenzéki képviselőként számos ügyben emelte már fel a hangját a kormány uszító és igazságtalan politikájával szemben. Rengeteg ügyben képviselte valós ellenzékiként a Keszthely és környékén élő polgárokat.” 

Kovács Viktória mérnök, közgazdász, és családanya. Pártja már egy éve határozottan az ő személye mellett foglalt állást a jelöltállításnál. A DK országos programja mellett Kovács Viktória személyes céljaként elmondta, szeretné, hogy jobb hely legyen Magyarország: „Szeretném, hogy valódi párbeszédek alapján, szakmai döntéseken dőlnének el nagyon fontos és az életünket meghatározó dolgok. Oktatás, egészségügy, a nyugdíjasok kérdése, beruházások, vállalkozók helyzete – ebben mind-mind nem a személyes érdekek, a pártirodák kis zugaiban kell eldőlni dolgoknak, hanem nyilvánosan, a köz érdekében. Én ezért szeretnék dolgozni, három éve ezt csinálom.” 

A változás képviselőjelöltjének nevezte Kovács Viktóriát az MSZP helyi elnöke. Mohácsi József kifejtette, hogy pártja maximálisan támogatja a politikust. 

„Azok, akik azt szeretnék, hogy változás legyen és  változás jelöltje legyen, azoknak össze kell fogni és együtt kell, hogy leváltsuk a FIDESZ 2es számú választókörzetében eddigi jelölteket. Nyerni kell, nem lesz egyszerű, teljes összefogással nyilván ez sikerülni fog, mi segítjük ebben Kovács Viktóriát” - nyilatkozta Mohácsi József. 

Mohácsi József hozzátette: bízik abban, hogy minden baloldali párt támogatni fogja Kovács Viktóriát. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszáztíz
 
TOVÁBBI HÍREINK
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Keszthely - Jobbik az adópolitikáról 2018-03-22 08:26
Gyenesdiás - Értékek és élethosszig tartó tanulás 2018-03-21 17:06
Keszthely - Koporsó kellett a múzeumhoz 2018-03-21 15:55
Keszthely - Közel 200 fő munkához jutását segítheti a paktumiroda 2018-03-20 15:14
Keszthely - Múzeumi programok a hosszúhétvégén 2018-03-19 16:10
Keszthely - Széki játékfűzés a gyakorlatban 2018-03-19 16:05
Gyenesdiás - A közös Bibliaolvasás összekapcsolja az embereket 2018-03-19 16:01
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés