KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-15 16:47
Keszthelyen is lehullott az idei első hó
Címkék: , időjárás
Keszthely - Az időjósok szerint nem lesz tartós ez a hótakaró. Az elkövetkező napokban ugyanis melegebb lesz az idő és újabb csapadék várható, de az már eső formájában.

Havas tájra ébredhettek reggel a keszthelyiek. Ez volt az első hó idén a városban. A nulla fok alatti hőmérsékletnek köszönhetően meg is maradt a pár centiméteres réteg. A fehér karácsony elmaradt, az emberek többségében ezért is örülnek, hogy csak kicsit is, de fehérbe öltözött a város.

„Nagyon örülünk neki, főleg a gyerekek, mi meg még jobban, mert a vetésünk nem fagy el, a mindennapi kenyerünk. Úgyhogy nagyon boldogok vagyunk, lehet szánkózni, korcsolyázni, mindent lehet” - vélekedett Pévecz Károlyné.   

„Én a magam részéről nagyon örülök neki, én örök életemben ilyen sportos típusú voltam, valamikor sokat síeltem is, csak az a bánó ebben az egészben, hogy ahogy leesett, látom hamarosan el is fog olvadni” - nyilatkozta Elekes Elemér.     

„Örülök, most van itt az ideje, inkább most, mint márciusban mondjuk” - mondta el Enyingi Ferencné. 

A televíziónk által megkérdezett meteorológus nem tudott jó hírekkel szolgálni a hókedvelőknek, ugyanis nem várható, hogy tartósan megmarad ez a lehullott hó.  Kedden és szerdán újabb nedves légtömegek érkeznek nyugat felől. A hőmérséklet alakulása miatt ezek eső, illetve havas eső formájában hullnak le. 

Tüskés Boglárka„Ez a hó el fog olvadni, mert innentől kezdve a hét folyamán a maximum hőmérséklet az 4-5 fok körül fog alakulni majd 0 fok felett, úgyhogy ez nem nagyon fog kedvezni annak, hogy itt szilárd halmazállapotú csapadék hulljon. Az előrejelzések szerint némi bizonytalanság azért van, de ha minden így marad és nem változik a légkörnek a szerkezete, akkor a hétvége folyamán vasárnap, illetve hétfő környékén lehet még esély arra, hogy esetleg hó halmazállapot hulljon, de az előrejelzések bizonytalansága miatt ezt még fenntartásokkal kell kezelni.” 

A hétfő reggelre lehullott hó nem okozott komolyabb fennakadást a közlekedésben. A főbb közlekedési utak már reggel sónedvesek voltak. Az olyan járdaszakasznál kellett óvatosan közlekedni, melyeket nem takarítottak le. Az ingatlanok előtt a tulajdonos, míg közterületeknél a város felelőssége a síkosságmentesítés. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszáz
 
TOVÁBBI HÍREINK
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Keszthely - Nő a betegek száma, de még nincs influenzajárvány 2018-02-16 10:32
Keszthely - Újabb film a keszthelyi fehér emberről 2018-02-15 15:37
Keszthely - Az őz 2018-02-15 15:20
Keszthely - Frech Ádám kiállítása Keszthelyen 2018-02-15 09:41
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés