KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-05 16:24
Olyan program kell, amit a keszthelyiek maguknak éreznek
Címkék: Advent, programok, értékelés, Szilveszter
Keszthely - Sikeresnek értékelik a szervezők az adventi és szilveszteri programokat Keszthelyen. Az idei esztendőben több újdonsággal is várták az érdeklődőket. A város intézményei koncertekre, családi programokra, kiállításokra, előadásokra várták a közönséget már novembertől kezdve egészen Újév napjáig. A szervezők célja az volt, hogy széles kört szólítsanak meg, illetve, hogy a keszthelyiek magukénak érezzék a programot.

Hagyományosan minden vasárnap adventi gyertyagyújtást rendeztek. Ezeket a programokat is nagy érdeklődés kísérte. Főleg hétvégenként kül- és beltérre egyaránt szerveztek programokat, melyek széles korosztályt szólítottak meg. Az adventi rendezvénysort több mint húsz koncert és rendszeres gyerekprogramok színesítették. 2017-ben új helyszínre költözött a város adventi koszorúja és Betleheme, de újdonság volt az ezek mellett kanyargó, 160 elemből épített szalmabála labirintus is. Fotópontokat is telepítettek a Fő térre, melyeknél sokszor sorban álltak az emberek.Az adventi vásárban mindenféle téli finomságot kínáltak, de a belvárosi kereskedők és vendéglátók is külön akciókat hirdettek.A város ezúttal is fénybe öltözött. Évről-évre több és látványosabb elemmel díszítik fel ilyenkor Keszthelyt.

A város marketing referense azt mondja, a cél az volt, hogy a keszthelyiek magukénak érezzék a rendezvényt és mindenki megtalálja azt, ami a szívéhez közel áll. 

Marton-Tamás Renáta„Én úgy érezem, hogy az emberek igenis fogékonyak az újra és az újdonságokra is nyitottak és a szervezőknek ez a legfontosabb dolog. Bízom benne, hogy évről évre egy olyan színvonalas adventi rendezvényt tudunk létrehozni, amelyre nem csak a keszthelyi lakosok, hanem a környék városainak, településeinek lakói is kíváncsiak lesznek.” 

Látványos tűzijáték, koncertek és jó hangulat várta azokat, akik a Keszthelyi Szilveszteren köszöntötték az új esztendőt.A városi szilvesztert első ízben szervezte meg a Goldmark Károly Művelődési Központ. A forrást a város és Turisztikai Egyesület biztosította. 

Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója:  „Ez is nagyon sikeres volt, nagyon sokan voltak, nagyon örültem. Baráti társaságok ide jöttek ki koccintani éjfélkor, együtt ünnepeltek, úgyhogy szerintem ez is egy nagyon jó kezdeményezés volt. Persze lehet ezt a programot még mindenképpen fejleszteni, minden csak pénz kérdése. A mi akaratunk és lelkesedésünk az meg van a programok összeállításakor. Minél több anyagi forrás kell, hogy még színvonalasabb programokat tudjunk szervezni.”  

A művelődési központ igazgatója szerint az időjárás is segítette a programokat és az adventi vásárt. Reméli, hogy az idén ugyanúgy meg tudják szervezni a programokat és hasonló lesz az érdeklődés az adventi rendezvények iránt.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * nyolcvanhét
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Keszthely - A zalai alakulatoknak is jelentős szerepe volt 1848-ban 2018-03-15 17:47
Keszthely - Ezrek látogattak a kastélyba március 15-én 2018-03-15 17:40
Zalaegerszeg - A szabad sajtó napja 2018-03-15 17:33
Keszthely - A pártától a huszárcsákóig 2018-03-15 17:25
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés