KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2018-01-02 14:54
A Balatonban mindig lehet fürdeni
Címkék: őscsobbanás, Balaton, hideg
Keszthely - Idén is balatoni fürdőzéssel búcsúztatták az óévet Keszthelyen. A Szigetfürdőnél ezúttal hét bátor vállalkozó mártózott meg a 3-4 fok körüli vízben. A keszthelyiekhez ezúttal Schirilla György egyik tanítványa is csatlakozott. A résztvevők nem csak a hideg víz jótékony hatásaira, hanem a balatoni fürdőzés összetartó erejére is fel kívánják hívni a figyelmet.

A hideg idő egyáltalán nem zavarja Volecz Imrét. A barátai által csak Mr. Rövid Gatyának becézett férfi mínusz húsz fokig egyáltalán nem érzi a hideget, így a 3-4 fok körüli Balaton sem okozott gondot neki.

„Ezt egy éve kezdtem el kinn a Balti-tengeren. Kimentünk egy Lettország – Magyarország mérkőzésre és tudni kell rólam, hogy én mínusz 20 fokig nem fázom és úgy voltam vele, hogy megnézzük, hogy mit tudunk, mit bírok és belementem a Balti-tengerbe. Utána megkerestem a Nemzet Rozmárját és csatlakoztam hozzá a Zagyvába és ott is csináltunk egy showtime-t” - nyilatkozta a fagytűrő férfi. 

Mr. Rövid Gatyához sorban csatlakozott a többi fürdőző. Összesen heten mártóztak meg az Őscsobbanáson. Népes publikum gyűlt össze a Szigetfürdőnél, hogy szemtanúja legyen a szokatlan látványnak. A fürdőzők azt vallják, hogy elsősorban mentálisan kell felkészülni egy ilyen mártózásra. Úgy vélik, hogy több jótékony hatása is van a hideg víznek, ezért ajánlják másoknak is a fagyos fürdőt. E mellett a program közösségi szerepét is erősíteni szeretnék. 

„Az összetartásra, barátságra hívjuk fel Rokkó társammal az emberek a figyelmét, meg hogy nem csak Karácsonykor, Szilveszterkor, hanem minden évben, nyáron is le kell jönni csobbanni együtt, sokan, barátságba, barátok között legyünk és érezzük jól magunkat egy kis itallal” - nyilatkozta Ferenczi Ottó, akit a legtöbben Gipsztigrisként ismernek.   

Természetesen az említett italozás sem maradt el. Pezsgős koccintással kívántak a fürdőzők mindenkinek boldog új esztendőt.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * háromszázötvennégy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Már most 21 jelölőszervezet van a választókerületben 2018-02-19 18:12
Keszthely - Láncreakció és eszperente versek 2018-02-19 18:13
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Keszthely - Nő a betegek száma, de még nincs influenzajárvány 2018-02-16 10:32
Keszthely - Újabb film a keszthelyi fehér emberről 2018-02-15 15:37
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés