KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-12-15 14:57
Böjte Csaba gyermekotthonának gyűjtenek Keszthelyen
Címkék: gyűjtés, gyermekotthon, Dévai Szent Ferenc Alapítvány
Keszthely - A Dévai Szent Ferenc Alapítvány egyik gyermekotthona javára szerveztek gyűjtést Keszthelyen. A tusnádfürdői gyermekotthon lakóinak még most is lehet küldeni adományokat. A civil kezdeményezők minden olyan adományt szívesen fogadnak, mely elkél egy háztartásban, legyen szó ruháról, villanykörtéről, vagy akár könyvekről.

Folyamatosan érkeznek az adományok a gyűjtőpontra. Pintér Andrea nem csak otthonából, hanem gyermeke iskolatársainak a szüleitől is hozott ruhákat, lábbeliket, társasjátékokat és más ajándékokat a tusnádfürdői otthon lakói számára.

„Óriási jelentősége van, hiszen ezek a gyerekek gyakorlatilag mindenben nélkülöznek ott kinn, mindenre szükségük van és úgy gondolom, ha már a szeretettünket nem tudjuk, akkor ezekkel az apró kis ajándékokkal tudjuk ezt közvetíteni feléjük” - mondta el Pintér Andrea. 

A gyűjtés ötletgazdája Rajnai István. Barátjával nemrég járt Tusnádfürdőn, a Böjte Csaba vezette Dévai Szent Ferenc Alapítvány egyik gyermekotthonában. Közel száz gyerek éli ott mindennapjait és úgy látták, szinte minden segítség elkél nekik. Ezért fogtak bele a gyűjtésbe.

Rajnai István: „Én azok közé az emberek közé tartozom, aki szeretné a problémákat megoldani, ez egy akkora probléma lett hirtelen a fejemben, hogy nem tudtam mást kitalálni csak azt, valahogy segíteni kell. És a barátommal megbeszéltük, hogy ő otthon, Budapesten, én meg itthon próbálok valamit kitalálni erre. Azt találtuk, hogy megkérjük az ismerőseinket, a barátainkat arra, hogy amivel tudnak járuljanak hozzá ahhoz, hogy ezeknek a gyerekeknek kicsivel jobb legyen az életük.”

Az elmúlt egy hétben már szép számmal érkeztek adományok, de még most is szívesen fogadnak mindent, ami elkél egy háztartásban a fogkefétől kezdve, az evőeszközön át a ruhákig és játékokig bezárólag. A tervek szerint még Karácsony előtt, kedden elszállítanak egy fordulóval, de utána is vinnének még adományokat. A felajánlásokat a Georgikon utcai munkaruházati boltban lehet leadni.  

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszáznegyvenegy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Összefogás a Soros szervezetek ellen 2018-01-19 17:37
Keszthely - Új képzés indul a Georgikonon 2018-01-19 17:36
Cserszegtomaj - Önálló bölcsődével, új orvosi rendelővel és tájházzal bővülhet Cserszegtomaj 2018-01-19 15:47
Keszthely - Metsszük a szőlőt vagy ne? 2018-01-19 10:34
Keszthely - Írók a Sétatéren 2018-01-18 18:30
Hévíz - Kedvezményesen pihenhetnek a belföldi turisták télen 2018-01-18 18:24
Keszthely - Rég volt ilyen kedvező a hosszúhétvégék alakulása 2018-01-17 16:57
Keszthely - Növényvédelmi Fórum Keszthelyen 2018-01-17 12:32
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés