KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-11-28 15:13
Egyszerű emberek különleges történetei
Címkék: olvasótalálkozó, advent, csodavárás, könyvbemutató
Keszthely - A Nők Lapja újságíróját és számos kötet szerzőjét, Schäffer Erzsébetet látta vendégül a Fejér György Városi Könyvtár tegnap. Az írónő a rá jellemző derűvel és játékossággal osztotta meg a történeteit a hallgatósággal, és legújabb könyvét is bemutatta a közönségnek.

A játék, a játékosság és a csodavárás volt a fő témája Schäffer Erzsébet előadói estjének. A Fejér György Városi Könyvtár olvasóterme zsúfolásig telt mindazokkal, akik kíváncsiak voltak az író-újságíró történeteire. A hallgatóság kaphatott egy csokorra valót mindazokból a sztorikból, amelyekkel az írónő számos kötetében is találkozhatnak.

„Elmesélem rögtön a Zsófi nénit, aki egy nagyon nagyszerű idős barátnőm volt. Zsófi néni sajnos már nincsen, de hosszan, sokáig élt, és egy különleges, különös ember volt. Magas, derék, derűs, fantasztikusan sütött.” - mesélte az írónő.

A másfél órás olvasótalálkozó során szó esett a mobiltelefon hiánya okozta, sokszor komikus helyzetekről, és számos téli történetet is elmesélt az írónő. Schäffer Erzsébet rengeteget utazik szerte az országban, így nem véletlen, hogy sok vonatos sztorija is van. A Nők Lapjából is jól ismert író különleges érzékkel fedezi fel az érdekes emberi történeteket.

„Ha látok a HÉV-en valakit, aki egy ilyen négy méteres, hosszú, horgolt sálban egy férfi utazik, és horgolva van a vállán egy ilyen kitüntetés, és horgolva van a kesztyűje és horgolva van a táskája, és ő akkor is horgol, amikor a HÉV-en áll, akkor azért erre úgy kíváncsi leszek, hogy ki ez, mit horgol? Világnagy takarót horgol vagy mit csinál?” - emelte ki Scäffer Erzsébet.

Az írónő a napokban megjelent, legújabb, Hol vagy? című könyvét is bemutatta a közönségnek. Az előadás végén lehetőség volt a könyvek megvásárlására és dedikáltatására is. Többen néhány személyes gondolatot is megosztottak az íróval, és megköszönték az rendkívül szórakoztató előadást.                 

Regman Karola - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * egyszázhatvanhárom
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Múzeumi programok a hosszúhétvégén 2018-03-19 16:10
Keszthely - Széki játékfűzés a gyakorlatban 2018-03-19 16:05
Gyenesdiás - A közös Bibliaolvasás összekapcsolja az embereket 2018-03-19 16:01
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Keszthely - A zalai alakulatoknak is jelentős szerepe volt 1848-ban 2018-03-15 17:47
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés