KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-11-20 16:13
Játék és ebéd Szent Erzsébet napján
Címkék: Szent Erzsébet Alapítvány, nyílt nap, nappali melegedő, ingyenkonyha, játék
Keszthely - Ellátottak és keszthelyi lakosok közösen vettek részt a Szent Erzsébet Jótékonysági Alapítvány első nyílt napján. A program nagy népszerűségnek örvendett a résztvevők körében, akik közös reggelivel és játékkal töltötték a délelőttöt. Az alapítvány munkatársai elmondták, szeretnének a nyílt nappal hagyományt teremteni. A nap folyamán mintegy tíz fő nyert betekintést a nappali melegedő és a népkonyha életébe.

Keresztrejtvényt fejtettek az ellátottak a Szent Erzsébet Alapítvány nyílt napján vasárnap. Az intézmény első alkalommal szervezte meg a programot, amelynek célja, hogy a város lakói betekintést nyerhessenek az alapítvány munkájába. Az ellátottak számára is nagyon sokat jelentenek ezek a rendezvények, hiszen közülük többen hosszú évek óta veszik igénybe az alapítvány segítségét.

„Én jól éreztem magam, és megtiszteltetésnek érzem azt, hogy meghívtak, holott már nagyon régóta sajnos hajléktalan vagyok. Ez nekem nagyon jól esett, tényleg jól esett. Megvolt rendesen a reggelink, tökéletes főtt kolbász, tojás, minden nagyon szuper volt.”  - mondta az egyik ellátott, Dobos Béla Artúr.

Az alapítvány névadó szentjük, Erzsébet napján vendégelte meg az ellátottakat, és mindazokat, akik kíváncsiak voltak az intézmény munkájára. A közös játék után sült oldalassal kedveskedtek a résztvevőknek, akik vidám hangulatban fogyasztották el a vasárnapi ebédet. Az első nyílt nap nagy népszerűségnek örvendett az ellátottak körében.

„Én úgy gondolom nagyon jól sikerült, legalábbis itt a gyors visszajelzésekből, amit az ellátottaktól kaptunk, siker. Én mondtam is az ellátottainknak, hogy ebből rendszert fogunk csinálni. Nagyon élvezték ezt a játékot, amit itt játszottunk, és havonta egy-két alkalommal valószínűleg meg fogjuk ismételni. Többek között azzal a céllal is, hogy alakítjuk mindig az életünket, teremtjük az ünnepeinket, mint egy család.” - tájékoztatott a Szent Erzsébet Jótékonysági Alapítvány vezetője, Komoróczi Lajos.

Az ellátottak reggelije és ebédje ez úttal is adományokból került az asztalra. A Szent Erzsébet Alapítvány a hét bármelyik napján szívesen látja mindazokat, akik szeretnének bepillantani az intézmény életébe. Emellett továbbra is várnak olyan adományokat, amelyekkel karácsonykor megajándékozhatják a rászorulókat.

Regman Karola - Keszthelyi TV    

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * egyszázhúszonhat
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Tojásfával készülnek a húsvétra a Csány-Szendrey iskola diákjai 2018-03-23 16:56
Keszthely - A hálózatra kötött generáció 2018-03-23 16:51
Keszthely - Rekordszámú futó a Spuri Balatonon 2018-03-23 16:34
Keszthely - Nagykorú lett a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda 2018-03-23 14:42
Keszthely - Víz világnap - a megoldást maga a természet kínálja 2018-03-23 10:52
Keszthely - Keszthely építésze - Hofstedter Kristóf 2018-03-22 17:23
Keszthely - Új műkincs a kastélyban 2018-03-22 17:17
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés