KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-10-31 17:31
Nagy forgalom várható a temetők környékén
Címkék: Mindenszentek, temető, forgalom
Keszthely - A két keszthelyi temetőben több mint tízezer sírhely van. Mindenszentek előtt az elhunytak hozzátartozói és az üzemeltető VÜZ Kft is sok előkészületet végzett el. A rendőrség azt kéri, mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen sírkertek környékén.

Már a Mindenszentek előtti napokban is nagy volt a forgalom a temetők környékén. Sokan jöttek, hogy rendbe tegyék hozzátartozóik sírjait az ünnepre. A temetőkért felelős VÜZ Kft. is elvégezte a szükséges munkákat. Egész októberben a Mindenszentekre készültek. Sűrűbben ürítették a hulladékgyűjtőket, a lehullott levelek összegyűjtésében pedig a Zöldmező iskola diákjai is segédkeztek. A Szent Miklós és az Új köztemetőben is hosszabb nyitva tartással és ügyelettel várják a látogatókat.

„Folyamatos az ügyelet így a Mindenszentek körüli napokban. Már a múlt hétvégén is tartottunk ügyeletet, sőt egész hétvégéig hosszított nyitva tartással leszünk. Holnapi napon, Mindenszentekkor pedig nem zárjuk be a temetőt mindaddig, amíg látogató jelen van” - mondta el televíziónknak Kisantal Ferencné, a VÜZ temetkezési részlegvezetője.  

A sírhelyek érvényességéről a helyszínen nem tudnak tájékoztatást adni, erre a Szalasztó utcai irodában, illetve telefonon van lehetőség.Mindenszentek és halottak napjához kapcsolódóan forgalomkorlátozás lépett érvénybe Keszthelyen. A Fenyves Fasor Új köztemető előtti szakaszát már kedden, 15 órától november 2-án 8 óráig egyirányúsították a keszthelyi rendőrök. Az Új köztemető így a 71-es számú főút irányából közelíthető meg. A parkoló mellett az út mentén is meg lehet állni a temetőbe érkezőknek.

Horváthné Szabó Szilvia, közlekedésrendészeti osztályvezető: „Megkérjük a gépjárművezetőket, hogy ezeken a napokon fokozott óvatossággal közlekedjenek és ne hagyjanak értéket az autóikban. A rendőrség ezeken a napokon a keszthelyi  temetőknél folyamatos rendőri felügyeletet biztosít.” 

Forgalomkorlátozás csak az Új köztemetőnél lesz, természetesen a Szent Miklós temetőnél is nagy forgalomra lehet számítani szerdán és a hétvégén. A látogatókat arra kérik, a korlátozások betartása mellett közlekedjenek és parkoljanak.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * kettőszázhetvennyolc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Keszthely - A zalai alakulatoknak is jelentős szerepe volt 1848-ban 2018-03-15 17:47
Keszthely - Ezrek látogattak a kastélyba március 15-én 2018-03-15 17:40
Zalaegerszeg - A szabad sajtó napja 2018-03-15 17:33
Keszthely - A pártától a huszárcsákóig 2018-03-15 17:25
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés