KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-09-14 18:32
Ismét a tánc fővárosa Keszthely
Címkék: tánc, táncpanoráma, balaton Színház, mozgásművészet, Nemzeti Táncszínház
Keszthely - A Bozsik Yvette Társulat, a Győri Balett és a Duna Művészegyüttes is fellép a 15. Táncpanorámán Keszthelyen. A programsorozat a Nemzeti Táncszínházzal szoros együttműködésben jött létre azzal a céllal, hogy tartalmas szórakozást kínáljon a közönségnek. Az eladásokra jegyek még korlátozott számban kaphatók.

Carlo Collodi Pinokkiójával startol a 15. Keszthelyi Táncpanoráma. A Bozsik Yvette Társulat a közkedvelt fabábu meséjét állította színpadra idén a Balaton Színházban. A táncosok nem először járnak a városban, és minden évben nagy sikert aratnak az óvodások és az általános iskolások körében is, de ők maguk is szívesen játszanak itt.

„Keszthelyt imádjuk, imádjuk!. Visszatérő vendégek vagyunk már nem is tudom, 4-5-6 éve, nem tudom, hogy hányszor voltunk már itt. Nagyon befogadóak, és mi nagyon örülünk, hogy el tudunk errefele is jönni, és nem csak budapesti színházakban játszunk, és csak ott mutatjuk meg. gyerekeknek különösen imádunk darabokat készíteni, gyerekeknek imádunk darabokat játszani, és az, hogy elvisszük máshova, ez tényleg nagyon jó, hogy eljut oda, akik nem jutnak fel a fővárosba.” - mondta a darab asszisztens-koreográfusa, Vislóczki Szabolcs.

A Keszthelyi Táncpanorámát a Balaton Színház átadása óta szervezik meg a Nemzeti Táncszínházzal szoros együttműködésben. A programsorozat célja, hogy az itt élő vagy vendégeskedő közönségnek bemutassák a hazai táncművészet gyöngyszemeit. A szervezők évről-évre igyekeznek olyan programot összeállítani, amelyben mindenki találhat kedvére valót. Az előadásokra még vannak szabad helyek.

„Az erkélyekre több jegy van, a földszint úgy gondolom, hogy meg fog telni mindegyik előadásra. Mi nagyon örülünk annak, hogy Hévízről a hotelokból például olyan visszajelzéseket kapunk, hogy van, aki direkt ezekre az időpontokra kéri a szállást. Évek óta bejáratottan ez a szeptember közepi időpont az, amikor a Táncpanorámát szervezzük.” - tájékoztatott Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója.

Adásunkkal egy időben Lakatos János, Nívó-díjas koreográfus tart előadást tánc és egészség témában, illetve fotókiállítás is nyílik Mozgó célpont címmel. Pénteken délután a művész egy közös táncházra invitálja a közönséget a Fő térre, este pedig a Győri Balett produkcióját láthatja a nagyérdemű. Szombaton a Duna Művészegyüttes koreográfiája zárja a programok sorát.

Regman Karola - Keszthelyi TV

 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * ötvenkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Gyenesdiás - Értékek és élethosszig tartó tanulás 2018-03-21 17:06
Keszthely - Koporsó kellett a múzeumhoz 2018-03-21 15:55
Keszthely - Közel 200 fő munkához jutását segítheti a paktumiroda 2018-03-20 15:14
Keszthely - Múzeumi programok a hosszúhétvégén 2018-03-19 16:10
Keszthely - Széki játékfűzés a gyakorlatban 2018-03-19 16:05
Gyenesdiás - A közös Bibliaolvasás összekapcsolja az embereket 2018-03-19 16:01
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés