KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-08-18 15:23
Tűzijáték, koncertek és nagy forgalom lesz Keszthelyen
Címkék: augusztus 20, államalapítás, ünnepség, Balaton-part
Keszthely - Színvonalas koncertek, látványos tűzijáték és nagy tömeg várható a hétvégén a Balaton-parton. Híradónk idején már zajlanak az ünnepi programok. A legnagyobb forgalomra vasárnap kell számítani. Ezen a napon forgalomváltozás is lesz a Csík Ferenc sétányon. A rendőrség arra kéri az ünnepi rendezvényre látogatókat, fokozottan ügyeljenek a közlekedésre, értékeikre és az időjárás változásra is.

Már péntek délelőtt elkezdték építeni a színpadot a Zenepavilonnál.  Helyére került a fény- és hangtechnika és a szükséges kellékek. Péntektől kezdve egész hétvégén át gyerekműsorokkal és színvonalas koncertekkel várják itt az érdeklődőket.  A ma este kiemelt szereplője 21 órától Szabó Leslie, de szombaton is egymást követik majd a fellépők.

Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója: „A három szabólegény gyerekkoncertje Joós Tamásnak 6 órától, Agárdi Szilvi fél 8-tól fogja szórakoztatni a közönséget és ezt a napot egy utcabál fogja bezárni a Start zenekarral. A vasárnapi programunk, ami ugye augusztus 20-a, az egy kicsit korábban kezdődik. A gyerekeknek fél 6-tól kezdődik az Igricek zenekar gyerekműsora, fél 8-tól Zalatnay Cini és a Reflex zenekar fog egy hosszabb koncertet játszani és 9 órakor pedig a szokásos tűzijátékkal zárjuk be az ünnepi háromnapos programot.”

A tűzijátékot idén is innen, a mólószárról fogják indítani. A BAHART több sétahajót is indít 21 óra előtt, melyekről különösen látványos a Balaton felületén tükröződő fényjáték.A Balaton-parton ezúttal is kirakodóvásár, borházak, pecsenyések és más finomságok is várják a vendégeket.

Jelentős forgalomra lehet számítani egész hétvégén. A rendőrség fokozott jelenlétet biztosít a rendezvény idején. A Csik Ferenc sétány forgalma a Lovassy utca irányából a Csárda utca felé egyirányú lesz augusztus 20-án 8 órától, hétfő reggel 8 óráig. Ezen felül a Kazinczy utcában tilos lesz a padkán megállni és várakozni az autósoknak. A nagy forgalomban türelmet kér a közlekedőktől a rendőrség, de az értékek megóvására is felhívják a figyelmet. 

„Az autókban különböző értéktárgyakat vagy elrejtve hagyjanak, illetve egyáltalán ne hagyjanak, mivel számtanai lehet arra – bár a rendőrség nagy erőkkel készül – különböző bűncselekmények elkövetői is a területünkre érkezhetnek.” - nyilatkozta Dákai Gergő, a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetőhelyettese. 

A sárga vonallal jelölt Csik Ferenc sétányon egyírányúsítják a forgalmat vasárnap

(forrás: police.hu) 

A rendőrség továbbá kéri a lakosságot, hogy kövessék figyelemmel az időjárás előrejelzéseket. Amennyiben szélsőségesre fordul az időjárás, hagyják el időben a területet, illetve kövessék a rendezők, a rendőrség, vagy a meteorológusok utasításait.

A városi ünnepség vasárnap 8.30-kor ökumenikus istentisztelettel kezdődik, ahol megáldják az új kenyeret. Ezt követően a Fő téren az ünnepi köszöntők és szónoklatok után mindenki megkóstolhatja azt. A műsort a Nagyváthy Néptáncegyüttes adja.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszázötvenhat
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Beindultak a pálinkafőzők 2017-09-22 15:05
Keszthely - Versengtek a campusok 2017-09-21 16:27
Keszthely - Változások a hulladékszállítás rendszerében 2017-09-21 14:31
Keszthely - Új szennyvízvezeték a Zámorban 2017-09-21 14:29
Keszthely - Különleges filmtekercseket mentettek meg az utókornak 2017-09-20 16:40
Keszthely - Arany Jánosra és Keszthely aranykorára is emlékeztek 2017-09-19 16:18
Gyenesdiás - Burgonya minden mennyiségben 2017-09-19 16:13
Keszthely - Változatos programok a 15. Táncpanorámán 2017-09-18 16:24
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés