KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-08-15 08:28
Korzó estek
Címkék: Kárpáti Korzó, könnyűzene, Kelemen Kabátban, rendezvény
Gyenesdiás - Könnyűzenei koncertekkel várták az érdeklődőket Gyenesdiásra a hétvégén. A település legújabb programsorozata, a Korzó estek a gyenesi búcsúra épülve kínált változatos programokat az érdeklődőknek. A Kárpátia, a Kelemen Kabátban és a Kávészünet jó hangulatú koncertjei mellet borral, sörrel és pecsenyével is várták az ínyenceket.

Fergeteges hangulatot varázsolt a Kárpáti Korzóra a Kelemen Kabátban zenekar. A fiúk nem először lépnek fel a környéken, de a helyi közönség mindig nagy lelkesedéssel fogadja őket. A zenekarnak, amellett, hogy szívesen játszik a Balaton partján, gyenesdiási kötődése is van.                   

„Nekem személyesen, mint a Kelemen Kabátban zenekar énekesének az a kötődésem Keszthelyhez, illetve egészen pontosan Gyenesdiáshoz, hogy én itt nőttem fel, és itt töltöttem igazából az egész életemet, legalábbis ami a nyarakat illeti. Kisbaba koromtól kezdve egészen mostanáig. Most már a saját családommal járok ide, de a kamaszkoromat is itt mulattam végig.” - mondta Horváth Boldizsár, a Kelemen Kabátban énekese.

A zenekarban nyáron a koncerteké a főszerep, de készül már az új albumuk is a rajongók nagy örömére. A gyenesdiási koncerten az ismert slágerek mellett a zenekar legújabb dalai is felcsendültek. A Korzó estek című programsorozatot először szervezte meg idén a település. A rendezvényen három napon keresztül szórakozhatott a közönség könnyűzenei koncerteken, de pincészetek is kínálták a boraikat, és pecsenyések is várták a vendégeket.                       

„Augusztus hónapban, gyenesdiási illetve gyenesi búcsúként hagyomány teremtődött ismét. Rá kellett döbbenjünk arra, hogy ha mindenképpen egy nagyon sok réteget megszólító rendezvénysorozatot hívunk életre, akkor a búcsúi programot kiegészítve egy önálló hétvégét fogalmazunk meg. Az önálló hétvége a Korzó esteken itt, a Kárpáti Korzón hivatott arra, hogy augusztusban is egy borfesztivál jellegű programot ki tudjunk alakítani.” - tájékoztatott Gál Lajos, Gyenesdiás polgármestere.

A szombati koncertre helybéliek, környékbeliek és a településen nyaralók is kíváncsiak voltak. A programon részt vett Gyenesdiás testvértelepülésének, Csíkszenttamásnak a küldöttsége is.          

Regman Karola - Keszthelyi TV           

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszázkilencvenhárom
 
TOVÁBBI HÍREINK
Zalaszántó - Újévet köszöntöttek 2018-02-22 09:11
Vonyarcvashegy - Vo-Va Art kiállítás 2018-02-22 09:01
Keszthely - Filharmónia: Philharmonic Brass Quintet és Vermes Tímea 2018-02-22 03:48
Keszthely - Isten nekünk háttal - napló a román háborúról 2018-02-21 16:14
Keszthely - Mesék felnőtteknek 2018-02-21 13:47
Keszthely - Köszöntötték az ápolókat 2018-02-20 17:30
Keszthely - 140 éves a fonográf 2018-02-20 11:52
Keszthely - Szerelem Hete 2018-02-20 10:02
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés