KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-08-09 14:19
Óriásautók és kaszkadőrök
Címkék: kaszkadőrök, monster truck, óriásautó, artista mutatványok, pirotechnika
Keszthely - Óriás autószörnyek, benzingőz és lángokkal küzdő kaszkadőrök, . Ezek jellemzik az XXL Monster Truck című programot. A látványos show-n a nézők nem csak autós artistamutatványokat láthatnak, hanem monster truckokkal is találkozhatnak. Az egy órás műsor alatt minden korosztály találhat kedvére valót.

A keszthelyi show kaszkadőreinek nincs problémájuk a parkolással. Úgy manővereznek az autókkal, mint a táncosok a parketten. A második hete Keszthelyen vendégeskedő Monster Truck Shown az érdeklődőket nem csak driftelésekkel várták, pirotechnikai elemek is színesítették a showt. A kaszkadőrök halált megvető bátorsággal ugrottak át az égő karikán, vagy csúsztak a hátukon a lángoló betonon. A mutatványokat a nézők nagy lelkesedéssel fogadták.

„Helyiek vagyunk végül is, a show-ra meg azért jöttünk , mert kíváncsiak voltunk, hogy egyáltalán mit alkotnak itt a többiek.” - mondta egy érdeklődő, Tük Henrik.

A keszthelyi program igazi csemegét kínált a benzingőz szerelmeseinek. A kaszkadőrök a drifteléseket látványos elemekkel is gazdagították, sőt, borulásokkal is színesítették a showt. A nézők óriásjárműveket is láthattak, elsőként egy betonszaggatót, amellyel a két keréken állás tudományát mutatták be a kaszkadőrök. A program szereplői mindannyian képzett szakemberek, de a műsorok előtt is rengeteget gyakorolnak.

„Mindent le kell próbálnunk előtte. Kijövünk, már megvan a pálya, adott a helyszín, és mindent elpróbálunk egyszer, kétszer vagy négyszer is akár, hogyha kell..Olyan szinten veszélyes, hogy akár egy pár centi, milliméter, bármiben, amiben hibázunk, lehet baleset, kivételes is." - tájékoztatott a program tour managere, Faierverger Tamás.

A programon az úgynevezett monster truckok is bemutatkoztak. Ezeket az autókat az 1960-as évek végén kezdték el építeni az Egyesület Államokban, és azóta is nagy népszerűségnek örvendenek világszerte. A tengeren túlon versenyeket is rendeznek ezeknek az autóknak, itthon azonban látványos showműsorok során lehet velük találkozni.

Regman Karola - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * húszonkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Keszthely - Nő a betegek száma, de még nincs influenzajárvány 2018-02-16 10:32
Keszthely - Újabb film a keszthelyi fehér emberről 2018-02-15 15:37
Keszthely - Az őz 2018-02-15 15:20
Keszthely - Frech Ádám kiállítása Keszthelyen 2018-02-15 09:41
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés