KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-07-13 11:41
Sportsikerek Keszthelyen
Címkék: sportoló, pályázat, tanuló, sporteredmény
Keszthely - Több zala megyei, azon belül keszthelyi sportoló kapott országos elismerést az elmúlt hónapban. Ekkor hirdették ki ugyanis a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2016" pályázat eredményét. Az országban több mint négyszáz fiatal érdemelte ki a díjat, amelyből tizenöt került városunkba. A keszthelyi önkormányzat a sportot a jövőben kiemelten kívánja támogatni.

Major Veronika, a keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnázium diákja, a Keszthelyi BEFAG LK sportlövője is elismerésben részesült. A "Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2016" díj odaítélésekor figyelembe vették, hogy az országban a legmagasabb pontszámot érte el tanulmányi és sporteredményeivel. Veronika futócéllövészetben és légpisztolyban is többszörös világ- és Európa-bajnok sportlövő.

Major Veronika gyógy- és sportmasszőrként végzett az iskolában. A lövészet mellett továbbtanul és gyógytornász szeretne lenni. Világkupákra, világversenyekre készül, emellett az olimpia most a legfőbb cél. Nemrég jött haza Németországból, ahol ismét sikerült bizonyítania, hogy a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2016" díjra valóban érdemes.

Keszthely város sportra fordítandó támogatása nő ilyen mértékben a tervek szerint - mondja az önkormányzat Emberi Erőforrások Biztottságának elnöke. Csótár András úgy látja: a város elsősorban az utánpótlás-nevelés és a tömegsport területén mutathat fel eredményeket. Éppen ezét tartja kiemelkedőnek Major Veronika egyéni teljesítményét.

Major Veronika jelenleg a három hét múlva Bakuban kezdődő sportpisztolyos Európa-bajnokságra készül. 

Ezúton is gratulál mindannyiuknak a Keszthelyi Televízió.

Keszthelyi díjazottak: Juhász Mária Manuela - Egry József Általános Iskola és Művészeti Iskola; Csóti Jusztina, Gárdos Tamás, Gerencsér Dóra, Kiss Orsolya, Lukács Eszter, Lukács Tünde, Sáfár Anna Alexandra, Szabó Anna, Tóth Dániel, Gárdos Piroska, Tóth-Lakits Petra, Mácsek Áron Bence, Kendeh-Kirchknopf Lili - Vajda János Gimnázium; Major Veronika - Asbóth Sándor Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszáz
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Függönyt fel! 2017-08-23 15:18
Keszthely - Csángó gyerekek nyaralnak Keszthelyen 2017-08-23 15:15
Keszthely - Ennyi nevező még soha nem volt 2017-08-22 17:46
Keszthely - A hintóktól az agarakig 2017-08-22 17:41
Gyenesdiás - Villámgyors mezőny versengett a Festetics Vágtán 2017-08-22 17:33
Gyenesdiás - Így készült az új kenyér 2017-08-21 15:52
Keszthely - Ezrek nézték a tűzijátékot Keszthelyen 2017-08-21 15:46
Keszthely - Megkerülhetetlen, iránymutató, máig ható alakja történelmünknek Szent István 2017-08-21 15:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés