KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-07-10 15:36
Hét múzeum egy belépővel
Címkék: múzeumlátogatás, Belvárosi Nyári Esték, kedvezmény
Keszthely - Hetedik éve várják a múzeumok szerelmeseit a Belvárosi Nyári Estékre Keszthelyen. A program keretein belül egy jeggyel látogatható a sétálóutca hét kiállítóhelye. A nyár folyamán tematikus napokkal is várják az érdeklődőket, ezeken az alkalmakon az érintettek ingyenesen látogathatják a kiállításokat.

A sétálóutca múzeumaiba vásárol belépőt ez a család. A hét kiállítóhely egész évben látogatható komplex belépőjeggyel, július-augusztusban azonban szerdánként kedvezményes jegyet válthatnak az érdeklődők. A múzeumokat a külföldiek is szívesen látogatják, de a belföldi turisták körében népszerű igazán a kezdeményezés.

„Az interneten láttuk ezt a ma esti aktuális ajánlatot, a belvárosi múzeumi látogatást. Itt nyaralunk Zalakaroson, a Dunántúlról jöttünk egyébként. A család egyik része Szombathelyről, a másik része Bicskéről. Ezért utaztunk be Keszthelyre, és holnap lesz még egy keszthelyi napunk, amikor a Festetics kastélyt nézzük meg.” - mondta egy látogató, Németh Béláné.    

A program hét évvel ezelőtt, a Múzeumok Éjszakájának mintájára indult. Szerdánként este 17 órától 21 óráig a Babamúzeumot, a Csigaparlamentet, az Erotikus, a Történelmi és a Tüskevár Panoptikumot, a Játékmúzeumot és a Nosztalgiamúzeumot járhatják végig az érdeklődők. A rendezvény során tematikus napok is lesznek, ilyenkor az érintettek ingyenesen látogathatják a kiállítóhelyeket.        

„Aki letölti interneten a honlapunkról ezt a kupont, amit elhoz magával, tehát regisztrálja magát, azok ingyen látogathatják. Ők az idősek, a mozgássérültek, pedagógusok, aztán nászutasok. Csók Napja lesz, és egyéb ilyen lehetőséget kínálunk a nyaralóknak.” - tájékoztatott Túri Török Tibor, a belvárosi kiállítóhelyek tulajdonosa.

A Belvárosi Nyári Esték augusztus végéig várja a látogatókat. A múzeumok tulajdonosa azt mondja, a nyári melegben egy-egy strandolós nap után remek kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt a változatos témájú kiállítóhelyek felkeresése.     

Regman Karola - Keszthelyi TV       

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * nyolcszázhúszonkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - A Balatoni habos mogyoró lesz Magyarország Tortája 2017-ben 2017-08-18 18:53
Vonyarcvashegy - A tőkéről a tányérra 2017-08-18 18:49
Gyenesdiás - Véget ért a Községházi Esték 2017-08-18 18:45
Keszthely - Együtt a mozgás öröméért 2017-08-18 18:41
Keszthely - Tűzijáték, koncertek, és nagy forgalom lesz Keszthelyen 2017-08-18 15:30
Keszthely - Keszthelyi és nagyváradi fejlesztéseket segít elő a szociológusok kutatása 2017-08-16 17:59
Keszthely - Óriás piac felirat, utcazenészek és kézművesek 2017-08-16 17:54
Keszthely-Gyenesdiás - Nagy izgalmakat és értékes programokat ígér a Festetics Vágta 2017-08-16 16:35
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés