KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-07-07 15:47
Kamion a nappaliban
Címkék: baleset, vontató, lakóház
Keszthely - Lakóházba csapódott egy nyerges vontató péntek reggel Vindornyaszőlősön. Információink szerint a köveket szállító kamion sofőrjét egy darázs zavarhatta meg. Az eset során szerencsére csak a vezető szenvedett könnyebb sérüléseket. A házban élő idős hölgy egy másik helyiségben tartózkodott az ütközéskor.

Összeroncsolódott vezetőfülke, leomlott házfal, megdőlt tető – ez lett az eredménye annak, hogy nem sokkal reggel 7 óra után ez a nyerges vontató becsapódott az épületbe. A házban egy idős néni él, azt mondja, éppen fel akart kelni reggel, amikor az eset történt.

„Mire ezt kigondolom akkor csak hallok egy akkora csattanást, mint amikor egy repülő lezuhan valahova a mélységbe. Akkor nem tudtam mi ez, rögtön papucsba kiugrok, nem látok semmit, de már az utcán meg gyülekeznek.” - nyilatkozta Sabjanics Ferencné. 

Az épület feltehetően lakhatatlanná vált. Az idős hölgy valószínüleg ahelyben élő fiához fog költözni. 

A jármű Keszthely irányába haladt. Információink szerint egy darázs zavarta meg a sofőrt, aki balra letért az útról, egy villanyoszlopot kidöntött, egyet pedig megdöntött, letarolt egy kerítést, majd becsapódott a házba. A mentők könnyű sérülésekkel szállították el a férfit. A tető csak azért nem omlott le, mert vezetőfülke megtartotta.

"Az Egerszegről, Kanizsáról és Keszthelyről érkezett tűzoltóegységek jelenleg azon munkálkodnak, hogy megtámasszák a házat, mert csak utána tudjuk eltávolítani a nyerges vontatót.” - mondta el a munkálatok közben a mentést vezető Radics Árpád tü. százados. 

A tűzoltók előbb eltávolították a törmeléket, majd gerendákat szabtak, hogy azokkal dúcolják alá az épületet. Közben elkezdték a rakományként szállított követ eltakarítani az úttestről. Az áramszolgáltató munkatársai is folyamatosan dolgoztak. A katasztrófavédelem Nagykanizsáról érkezett darus járművével kifüggesztették a megdőlt oszlopot, utána kikötötték az áramtalanított vezetékeket. A munkálatok miatt a települést átszelő főutat mindkét irányból lezárták. A teherautót délután 3 óra tájékán tudták kiszabadítani az épületből. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * háromszázhúszonkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Függönyt fel! 2017-08-23 15:18
Keszthely - Csángó gyerekek nyaralnak Keszthelyen 2017-08-23 15:15
Keszthely - Ennyi nevező még soha nem volt 2017-08-22 17:46
Keszthely - A hintóktól az agarakig 2017-08-22 17:41
Gyenesdiás - Villámgyors mezőny versengett a Festetics Vágtán 2017-08-22 17:33
Gyenesdiás - Így készült az új kenyér 2017-08-21 15:52
Keszthely - Ezrek nézték a tűzijátékot Keszthelyen 2017-08-21 15:46
Keszthely - Megkerülhetetlen, iránymutató, máig ható alakja történelmünknek Szent István 2017-08-21 15:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés