KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-06-02 08:43
Keszthelyi Kilométerek: A Te sikered, a Te ünneped!
Címkék: futóverseny, KKM, jubileum, útlezárás
Keszthely - Már csak néhány nap és kezdődik Zala megye legnagyobb sport programja, a Keszthelyi Kilométerek futóverseny. Szombaton és vasárnap kerül sor a rendezvényre, melynek során útlezárások is lesznek a városban. Mivel jubileumi, tizedik alkalommal rendezik meg a versenyt, különlegességek is lesznek majd. Az idei esemény szlogenje: „A te sikered, a te ünneped”.

Ennek a kis színpadelemnek az elhelyezésével kezdődött meg a Keszthelyi Kilométerek versenyközpontjának kialakítása. Az elmúlt évekhez hasonlóan a keszthelyi Főtér tölti be ezt a szerepet. Itt tíz, a napokban már kifüggesztett versenypóló mutatja be a Keszthelyi Kilométerek elmúlt tíz évét. Bedő Beáta, a szervező egyesület elnöke elmondta: már lezárták az előregisztrációt, az eddigi adatok alapján meg vannak elégedve az érdeklődők számával.

Csakúgy, mint az elmúlt tíz év során, idén is családok, hobbi sportolók részvételével zajlik a két napos program. Szombaton a gyermekek, vasárnap pedig a felnőttek futnak majd. Új elemként egy tíz és fél kilométeres betétfutam is bekerült a kínálatba. A kerek évforduló alkalmából az a negyven-ötven versenyző, akik minden alkalommal részt vettek a futásban, “Keszthelyi Kilométerek Királya” cím tulajdonosai lesznek majd. Újdonság, hogy Maraton-angyalkáknak öltözött lányok segítik majd a maratoni futókat az utolsó pár száz méteren. Szombaton tizennégy harminctól tizennyolc óráig teljesen lezárják Keszthelyen a Sörház, a Kossuth, a Helikon és a Balaton utcákat. Vasárnap kilenc harminctól kell útlezárásokra számítani.

Vasárnap a Keszthelyi Kilométerek futóverseny miatt a Tapolcai úton nem lehet megállni, a szentmisére érkezők számítsanak erre. A Balaton part megközelíthető lesz, de megváltozik a forgalmi rend. Gyenesdiáson is több helyen lesz útzár. A forgalomkorlátozás részletesebb leírása megtekinthető a tvkeszthely.hu oldalon, illetve a Keszthelyi Kilométerek honlapján. 

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * háromszáznyolcvanhét
 
TOVÁBBI HÍREINK
Gyenesdiás - Értékek és élethosszig tartó tanulás 2018-03-21 17:06
Keszthely - Koporsó kellett a múzeumhoz 2018-03-21 15:55
Keszthely - Közel 200 fő munkához jutását segítheti a paktumiroda 2018-03-20 15:14
Keszthely - Múzeumi programok a hosszúhétvégén 2018-03-19 16:10
Keszthely - Széki játékfűzés a gyakorlatban 2018-03-19 16:05
Gyenesdiás - A közös Bibliaolvasás összekapcsolja az embereket 2018-03-19 16:01
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés