KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-05-19 11:16
Példát mutatnak a vonyarcvashegyi vállalkozók
Címkék: vállalkozók, felújítás, strand,
Vonyarcvashegy - Példát mutatnak a vonyarcvashegyi vállalkozók abban, hogyan is kell összefogni és tenni mindannyiunk érdekében. A strandon nem csak a pályázati és önkormányzati forrásokra várnak, hanem maguk is áldoznak azért, hogy egyre szebb környezetben nyaralhasson a vendég. Jelenleg nyolc vendéglátó egység teraszhelyiségeinek a felújítása zajlik.

Egyelőre a fúró hangja töri meg a csendet a vonyarcvashegyi strandon. A szerszámok helyett hamarosan a fürdőzőktől lesz hangos a terület.

Bíró Ferenc évtizedek óta üzemelteti ezt a büfét és azt vallja: a jó vállalkozó mindig visszaforgatja a bevétele egy részét. Pünkösdre tervezik a nyitást, jelenleg heten-nyolcan dolgoznak a teraszhelyiségek felújításán.

"Ezekből a pénzekből illik visszaforgatni. Ez a vállalkozónak is jó, a vendégeknek - és én úgy gondolom - az önkormányzatnak is jó. Hogyha rendben van a strand, rendben vannak az üzletek, akkor az vonzóbbá teszi az egész strandot, a vállalkozóknak a placcait." - nyilatkozta Bíró Ferenc, vállalkozó.

Idén nyolc strandi büfé tulajdonosa döntött úgy, hogy még a szezon kezdete előtt nagy szabású felújításba kezd. Az idő kedvező, így jól haladnak a munkákkal. Ahhoz, hogy ezek a felújítások elkezdődhessenek, a helyi képviselő-testület egyetértése is kellett.

"Itt azért kellett az önkormányzatnak a hozzájárulása, mivelhogy a terület maga önkormányzati tulajdonban van. A felépítmény tartozik a vállalkozókhoz. De ahogy a jó példa mutatja, ez a szellem, ez a vállalkozás, ez a versenyszellem él a vállalkozókban is és bízunk benne, hogy a jövőben is ugyanez marad." - mondta Péter Károly, Vonyarcvashegy polgármestere.

Hét hektárnyi zöld felülettel és kiépített partszakasszal rendelkezik a vonyarcvashegyi strand. Nincs olyan év, hogy ne történne fejlesztés ezen a területen. Az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít az üzemeltetésre. Jelenleg a Turisztikai Ügynökséghez beadott pályázat eredményére várnak.

"Egy bizonyos része a pályázatnak a megvalósításból még az idei szezon elején megtörténik. A többi része őszre zajlik le, mivelhogy egyéb engedélyeket is be kell szerezni. Én úgy gondolom, hogy aki 2018 nyarán látogat ismételten vissza a vonyarcvashegyi strandra, fantasztikus sikerélményben, örömben és újdonságokban lesz része." - tájékoztatott a vonyarcvashegyi polgármester.

A szóban forgó pályázatból több, mint ötvenmillió forint forrásra számítanak a vonyarciak. 

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * háromszázkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Keszthely - Nő a betegek száma, de még nincs influenzajárvány 2018-02-16 10:32
Keszthely - Újabb film a keszthelyi fehér emberről 2018-02-15 15:37
Keszthely - Az őz 2018-02-15 15:20
Keszthely - Frech Ádám kiállítása Keszthelyen 2018-02-15 09:41
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés