KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-05-18 12:23
A közbiztonságért tanácskoztak
Címkék: rendőrség, közbiztonság,
Keszthely - Május 17-én tartotta szezonnyitó értekezletét a Helikon Kastélymúzeumban a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság. A 2017. évi turisztikai idény rendőri feladatairól , a felkészülésről sajtótájékoztató keretében adott tájékoztatást a műveleti országos rendőr-főkapitány-helyettes. A tájékoztatón jelenvoltak a négy, Fejér, Somogy, Veszprém és Zala megye rendőr-kapitányai.

A rendőrség a közbiztonság és  közrend védelme érdekében egész évben végzi a munkáját, mégis fontosnak tartják, hogy minden évben  a turisztikai szezon megkezdésekor a, szakhatóságok és együttműködő partnerek előtt számoljanak be az idény rendőri feladatairól- emelte ki a Balatonon Közbiztonság Koordinációs Bizottság sajtótájékoztatóján Dr. Balog János vezérőrnagy. Elmondta továbbá, hogy az idei évben a felkészülés annyiban volt másabb a korábbi évekhez képest, hogy az illegális migrációval szembeni felkészültséget folyamatosan biztosítani kellett.  De az idei nyár is bővelkedik  kiemelkedő feladatokkal. Nagyon sok kiemelkedő sporteseménye lesz a nyári időszakban, ahol biztosítani kell a rendet, közbiztonságot. De garantáltan lesz elég rendőr a balatoni régióban is.

Bár a megelőzés a leghatékonyabb módszere a bűnmegelőzésnek , az egész ország területén átfogóan  kell készülni a kiemelt szezonra . A rendőrség  készenléti állományának  felkészítése folyamatos így biztosan lesz elég rendőr a nyáron és az események helyszínein. –hangsúlyozta  ki Balogh János.

Zala megye rendőrfőkapitánya , Sipos Gyula elmondta, hogy a négy megye, Fejér, Somogy ,Veszprém és Zala , mindegyike elvégezte  a nyárra való felkészülést.

A bizottságban  minden szakterületen koordinátorok segítségével rendszeres munkaértekezleteken vitatják meg a feladatokat .  Ha bármilyen váratlan kihívás elé kell nézni az elkövetkezendő időszakban , úgy a kapitányságok létszámkapacitásban is segítenek egymásnak.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * négyszázhatvankettő
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Beindultak a pálinkafőzők 2017-09-22 15:05
Keszthely - Versengtek a campusok 2017-09-21 16:27
Keszthely - Változások a hulladékszállítás rendszerében 2017-09-21 14:31
Keszthely - Új szennyvízvezeték a Zámorban 2017-09-21 14:29
Keszthely - Különleges filmtekercseket mentettek meg az utókornak 2017-09-20 16:40
Keszthely - Arany Jánosra és Keszthely aranykorára is emlékeztek 2017-09-19 16:18
Gyenesdiás - Burgonya minden mennyiségben 2017-09-19 16:13
Keszthely - Változatos programok a 15. Táncpanorámán 2017-09-18 16:24
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés