KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-05-16 09:34
Véget ért a színházi évad
Címkék: Balaton Színház, bérlet, előadás, Petőfi Színház, A testőr
Keszthely - Molnár Ferenc darabjával zárult az évad a Balaton Színházban. A testőr című darabot nagy sikerrel játssza a Veszprémi Petőfi Színház, a vígjáték pedig most Keszthelyen is bemutatkozott. A nyáron számos program várja majd a közönséget, ősztől pedig újra évezhetik a vendégtársulatok előadásait a teátrum szerelmesei.

A színészpár házassága fél év után ellaposodik, veszekedések tarkítják a mindennapjaikat. A feleségről tudható, hogy hat hónap után ráun szeretőire, ezért a férj úgy dönt, bizonyosságot szerez arról, hogy felesége hű-e hozzá. A színész élete legnagyobb és legnehezebb szerepére vállalkozik, amikor egy testőr alakjában próbálja elcsábítani a saját feleségét.

„Ebből adódnak helyzetkomikumok, de olyan mesterien megírt mű, hogy több ez egy komikus előadásnál, tehát ez egy drámai művé fejlődött, mivelhogy egy ilyen hatalmas író tollából került ki.” - mondta Gál Tamás, a Veszprémi Petőfi Színház színművésze, akit a férj szerepében láthatott a publikum.

A közönség természetesen az első pillanattól be van avatva a titokba, mégsem lehet eldönteni azt, hogy a feleség felismerte-e az álruhába bújt férjet. A darabban leginkább a verbalitáson van a hangsúly, nem a helyzetek, hanem a párbeszédek mosolyogtatják meg a nagyérdeműt. A színésznő szerepében Kéry Kittit láthatta a közönség, aki számára egy ajándék volt ez a szerep.    

„Minden színésznő életében , hogyha egy Molnár szerepet játszhat egy Molnár vígjátékban, az maga a lubickolás. Mindazok után természetesen, hogy sok-sok munkát, próbát, aprólékos kidolgozottságot belefeccölt az ember, akkor, amikor már játsszuk, akkor ennek magának kell lenni annak az örömjátéknak, amitől ez egy kicsit plusz tud lenni esetleg.” - mesélte a Veszprémi Petőfi Színház színművésznője.

A darab végére természetesen tisztázódik a helyzet, a férj leleplezi magát a felesége előtt, azonban továbbra is nyitott marad a kérdés, hogy csak a férj űzött-e szerelmi játékot, és az asszony végig tudta-e, hogy kivel áll szemben. A veszprémi színház darabja az utolsó bérletes előadás volt a 2016-17-es évadban.

„Úgy gondolom, hogy nagyon sikeres volt az évadunk. Az is bizonyítja ezt, hogy nem voltak eladható jegyek, tehát majdnem teljesen, 100%-ban el tudtuk adni bérletben az évad előadásait. Ez nekünk nagyon jó visszajelzés, hogy valóban nagyon jó darabokat sikerült választanunk, és, hogy nagyon jól sikerült az évad.” - tájékoztatott Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója.

A 2017-18-as évad előadásainak leszervezése most van folyamatban. A darabok kiválasztása során figyelembe veszik a közönség véleményét is, garantálva ezzel a színvonalas szórakozást a következő évadban is.

Regman Karola - Keszthelyi TV

                      

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * egyszázhatvanöt
 
TOVÁBBI HÍREINK
Karmacs - Kigyulladt egy parasztház Karmacson, egy ember meghalt 2018-02-17 09:32
Hévíz - A téli pecázáshoz jó választás a Hévízi-lefolyó 2018-02-16 17:30
Keszthely - Modernizálják a hulladéklerakót és gépeket is beszereznek 2018-02-16 17:09
Keszthely - Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik 2018-02-16 12:02
Keszthely - Nő a betegek száma, de még nincs influenzajárvány 2018-02-16 10:32
Keszthely - Újabb film a keszthelyi fehér emberről 2018-02-15 15:37
Keszthely - Az őz 2018-02-15 15:20
Keszthely - Frech Ádám kiállítása Keszthelyen 2018-02-15 09:41
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés