KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-04-05 11:31
Tele-Tank benzinkút nyílt Balatonszentgyörgyön
Címkék: benzinkút, Balatonszentgyörgy, beruházás, üzemanyag
Balatonszentgyörgy - Múlt héten egy újabb üzemanyagtöltő-állomással bővült a régió: Balatonszentgyörgyön nyílt meg egy Tele-Tank benzinkút. A település régi álma valósult meg a beruházással, amit egy Somogy megyei vállalkozás valósított meg. A nagy forgalmú főút mellett, jól megközelíthető helyen épült fel a létesítmény, ami hiánypótló szerepet kíván betölteni.

Tele-Tank - hirdeti a felirat a vállalkozás legújabb üzembe helyezett kútját Balatonszentgyörgyön. A próbaüzem a múlt hét közepén kezdődött, pénteken pedig hivatalosan is megnyitott a töltőállomás. Az átutazók és a helyi lakosság számára is kedvező az elhelyezkedése.

"Nagyon jó dolog. Hogyha a fűnyírómból elfogy a benzin, akkor nem kell messzi' menni, hanem itt van. Pár száz méterre van a lakásomtól a kút. Tökéletes." - mondta el Németh László, egy helyi lakos.

A környékben ez az első töltőállomása ennek a vállalkozásnak, eddig csak távolabbi településeken nyitottak hasonló benzinkutakat. Az üres területet néhány évvel ezelőtt fedezték fel. Az önkormányzattól való megvásárlást követően tavaly ősszel kezdődtek meg a munkálatok. A friss létesítményben minden igényt igyekeznek kiszolgálni.

"Több féle üzemanyagot használunk. Prémium minőségű üzemanyagokat is. A gázolajos extra és 95-ös extra üzemanyagot is, az alap minőségű üzemanyagokon kívül." - mondta el Szalai János, a benzinkút társtulajdonosa és műszaki vezetője.

A kínálatban az LPG is szerepel, ami a környékbeli kutakon hiányzik a lehetőségek közül. Abban bíznak, hogy a vásárlók a növelt minőségű paraméterekkel rendelkező üzemanyagok előnyös hatásait is értékelni fogják. Kisebb fogyasztást is el lehet érni a használatukkal.

A tulajdonosok Farkas László Nándor polgármesterrel közösen vágták át a szalagot a megnyitó alkalmából. Balatonszentgyörgy első embere is úgy vélekedik: nagy dolog történt a település életében.

"Az önkormányzatot amikor megkereste a vállalkozó, akkor először nem is hittük el, hogy ilyen szándékkal ide szeretnének telepedni. Amikor komolyra fordultak a dolgok, akkor egy nagyon aktív, hatékony és szerintem az együttműködés szempontjából teljesen felhőtlen másfél éves kivitelezési időszak következett. A vállalkozó is és az önkormányzat is teljes mellszélességgel és teljes jóakarattal állt ennek az ügynek az élére." - nyilatkozta Farkas László Nándor, Balatonszentgyörgy polgármestere.

A shop-ban a szokásos termékek kínálata mellett mindig friss szendvicsekkel, pihenési lehetőséggel várják a betérőket. Kedvező árakat alakítottak ki és ezeket a jövőben is tartani szeretnék. A tulajdonosok abban bíznak, hogy az elkerülő utak jövőbeni megvalósulása sem befolyásolja majd az üzleti terveket. 

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

 

 

FIZETETT HIRDETÉS 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hétszáztizenkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Közel 200 fő munkához jutását segítheti a paktumiroda 2018-03-20 15:14
Keszthely - Múzeumi programok a hosszúhétvégén 2018-03-19 16:10
Keszthely - Széki játékfűzés a gyakorlatban 2018-03-19 16:05
Gyenesdiás - A közös Bibliaolvasás összekapcsolja az embereket 2018-03-19 16:01
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Keszthely - Új, európai, modern, jóléti államot szeretne a DK 2018-03-16 14:31
Keszthely - Idokep.hu: megismétlődhet a 2013. márciusi nagy hóvihar 2018-03-16 13:54
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés