KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-03-31 15:09
Keszthelyi Kilométerek: idén is pünkösdkor
Címkék: futóverseny, jubileum, KKM, sport
Keszthely - Idén tizedik alkalommal rendezik meg az Intersport Keszthelyi Kilométerek futóversenyt. Családok, hobbi sportolók részvételét várják a két napos programon. Egy új betétfutammal is készülnek a jubileumi rendezvényre. A tapasztalatok szerint nem csak az ország minden részéből, hanem határainkon túlról is érkeznek résztvevők.

Két évvel ezelőtt így rajtoltak el a versenyzők a Keszthelyi Kilométerek egyik távjában. Akkor is pünkösd hétvégéjén került sor a futásra, ez idén is így lesz majd. Kerek évfordulóhoz érkezett az immár országos ismertségű verseny: tizedik alkalommal rendezik meg.

Bedő Beáta, a Keszthelyi Kilométerek Egyesület elnöke úgy véli: jó esély van arra, hogy ez a terv megvalósuljon. Hozzátette: minden a kerek évforduló körül forog, így új elemként egy tíz és fél kilométeres betétfutam is bekerült a kínálatba, illetve a gyerekek számára is több lehetőség kínálkozik.

"A szombati napunk is egy kicsit bővebb, mint szokott lenni. Eddig 18 gyermek futamunk volt a programban, külön fiú és lány futamokkal. Ezt most bővítjük 12-13-14 éves korosztállyal, ugyanúgy fiúkkal, lányokkal. Így 24-re bővül a szombati napon a gyermekek versenyszámainak a köre." - tájékoztatott Bedő Beáta, a Keszthelyi Kilométerek Egyesületének elnöke.

Tavaly sajnos nem volt kedvező az időjárás, pedig nagyban függ ettől a családias program sikere. A korábbi résztvevők jó véleménnyel vannak a versenyről, így a visszatérőkre is számítanak. Az ország minden részéből jönnek a futók és egyre több a határainkon túlról érkezők száma is. A Keszthelyi Értéktárba is bekerült a Keszthelyi Kilométerek futóverseny.

"Az a megtiszteltetés érte az egyesületünket illetve magát a rendezvényt, hogy a Keszthelyi Értéktárba beválogatták és azt a címszót kapta, hogy "Keszthely Kincse". Úgy érzem, hogy ehhez a tíz éves jubileumhoz ez egy jó kis kitüntetés nekünk, vagy hát igazából az egész rendezvénynek, illetve annak a sok mindenkinek, aki ebben részt vesz." - nyilatkozta a Keszthelyi Kilométerek Egyesületének elnöke.

Az idei esemény szlogenje: „A te sikered, a te ünneped”. Pünkösd szombatján, június harmadikán kezdődik a program, vasárnap pedig maratonnal, félmaratonnal és maratonváltóval várják az ünnepi futásra érkezőket. 

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hétszázhúszonnégy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Komolyzenei gálán a különdíjasok 2018-04-23 16:02
Keszthely - Helikon: több mint 450 arany-, ezüst- és bronzminősítés 2018-04-23 15:55
Keszthely - Helikoni kavalkád 2018-04-23 14:06
Keszthely - Busz, étel, ágy - logisztika a Helikonon 2018-04-21 10:17
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés