KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2017-01-03 15:52
Új év, új dallamok
Címkék: Újév, koncert, Balaton Színház, Happy Dixieland Band, Berki Tamás
Keszthely - Jazz zenével indult az új év a Balaton Színházban. A január elsejei koncerten a hévízi Happy Dixieland Band varázsolt fergeteges hangulatot, az est fényét Berki Tamás jazzénekes és a szombathelyi Happy Jazz Dance tánccsoport emelte. Az újévi koncertre nem csak helybéliek voltak kíváncsiak, a zsúfolásig telt nézőtéren mindenki nagyon jól szórakozott.

A Happy Dixieland Band a jazz zene ismert dallamaival szórakoztatta a helyi és környékbeli közönséget. A zenekar számos slágerzenét játszik, de törekednek a változatosságra és a megújulásra is. A tagoknak sokszor nehezére esik kiválasztani az aktuális koncert dalait, hiszen több órányi zene áll a rendelkezésükre. A hévízi banda nagyon népszerű, sokan távolabbról is eljöttek meghallgatni őket.  

„Követjük őket folyamatosan, amióta megalakultak. A barátnőm német, de őt is becibáltam már, tehát jövünk.” - mondta az egyik néző, Mihályfi Gabriella.

„Az egyik családtagunk zenekartag, de ennek ellenére nagyon szeretjük az itteni összejöveteleket. Remélem, hogy sokszor fogunk részesei lenni az újévi és az egyéb keszthelyi rendezvényeknek.” - hangsúlyozta egy másik koncertlátogató, Rompos Jenő.

A zenekar 2011-ben alakult meg Hévízen, azóta pedig számos programon felléptek. 2016-ban is nagyon sikeres évet zártak, és az idei évre is vannak már szervezett koncertjeik. A csapat minden tagja számára nagy élményt és megtiszteltetést jelentett, hogy ők nyithatták meg a 2017-es kulturális évadot a Balaton Színházban.    

„Nagyon-nagyon nagy élmény volt, és a közönség reakciói is azt gondolom, hogy azt mutatják, hogy ők is nagyon élvezték. Úgyhogy egy kiváló hangulatú este volt, az pedig külön öröm számunkra, hogyha távolabbról is jönnek, és meghallgatnak minket. Ez azt mutatja, hogy egyre jobban ismert a zenekar, úgyhogy ez egy pozitív visszajelzés a számunkra.” - mesélte a zenekar vezetője, Babos Lajos.

Az újévi koncertet a szombathelyi Happy Jazz Dance tánccsoport műsora is színesítette, valamint közreműködött Berki Tamás jazzénekes is. A Happy Dixieland Band nagyon jó kapcsolatot ápol a zenésszel, több alkalommal is felléptek már együtt. Berki Tamás azt vallja, hogy a színpadon álló művészek szerepe a szórakoztatás. Különösen fontos ez egy újévi koncert alkalmával, amikor még mindenki örömtelien és bizakodva tekint a következő 365 nap elé.                 

„A legjobb az, hogy ha az a fajta elképesztő öröm, amit az előadó érez, amikor muzsikál vagy énekel, az megy át valahogy a közönséghez, és attól lesznek boldogok. Én például, amikor énekelek, nem kell hozzá sem alkohol, sem semmilyen szer, én boldog leszek tőle, és telítődöm a boldogsággal, és ez valahogy úgy kifolyik, és átárad a közönségre, és vissza is jön.” - emelte ki a jazzénekes.

A jó hangulatú újévi koncertet számos más program követi idén is a Balaton Színházban. A dixieland kedvelői pedig 2017-ben is találkozhatnak a helyi és környékbeli rendezvényeken a Happy Dixieland Banddel.

Regman Karola - Keszthelyi TV              

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * nyolcszáztíz
 
TOVÁBBI HÍREINK
Gyenesdiás - Értékek és élethosszig tartó tanulás 2018-03-21 17:06
Keszthely - Koporsó kellett a múzeumhoz 2018-03-21 15:55
Keszthely - Közel 200 fő munkához jutását segítheti a paktumiroda 2018-03-20 15:14
Keszthely - Múzeumi programok a hosszúhétvégén 2018-03-19 16:10
Keszthely - Széki játékfűzés a gyakorlatban 2018-03-19 16:05
Gyenesdiás - A közös Bibliaolvasás összekapcsolja az embereket 2018-03-19 16:01
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés