KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2016-11-15 16:40
Hősugárzó miatt égett le a garázs
Címkék: garázstűz, Schwarz Dávid, tűzoltóság, anyagi kár
Keszthely - Vélhetően egy bekapcsolva hagyott hősugárzó okozott tüzet ma a Schwarz Dávid utcai garázssoron. A helyszínre érkező tűzoltóknak időben sikerült megfékezni a lángokat, így csak egy szomszédos garázsban keletkezett nagyobb kárt. A kigyulladt garázsban egy férfi életvitelszerűen lakott.

Lángra kapott egy garázs kedden reggel fél kilenckor Keszthelyen, a Schwarz Dávid utcában. A hivatásos tűzoltók a helyszínre érkezés után két vízsugárral kezdték meg az oltást. Az átégett födém miatt a tetőt is meg kellett bontani. A tűz következtében hatalmas füst keletkezett, ezért a lánglovagok azonnal megkezdték a garázs átszellőztetését.           

„A mai napon ehhez a garázstűzhöz két fecskendővel étkeztünk. Ez egy egyes tűznek lett minősítve. Amikor kiérkeztünk, akkor a garázs mindkét oldalon füstölt, így ezen az oldalon lévő égő garázst, illetve a vele szemben lévő ikergarázson s fel kellett feszíteni az ajtót, és két sugárral avatkoztunk be a helyszínen.” - tájékoztatott Bíró Zsolt szolgálatparancsnok.

Televíziónk információi szerint egy bekapcsolva hagyott hősugárzó okozhatta a tüzet. Stábunk a helyszínen úgy értesült, hogy a garázsban egy férfi életvitelszerűen lakott, és az ágyában hagyta a működő fűtőberendezést. A tűz keletkezésekor a károsult nem tartózkodott az építményben. A környéken lakók ismerik a férfit.

„Egy fiatalember bérli ezt a garázst, tudomásom szerint tavaly nyár óta bérli egy pesti illetőtől, és életvitelszerűen lakik itt. Nappal nem tartózkodik itt, inkább estefelé szokott megjönni, mert valahol dolgozik. Azt nem tudjuk pontosan, hogy hol dolgozik. Idáig nem volt semmi gond a személyével sem, meg itt a garázs körül sem.” - mondta egy szemtanú, Sebők Lajos.

Információink szerint a kiégett garázsban nagyjából 1,5 milliós kár keletkezett. A szomszédos, szintén károsodott garázsban nem állt autó. A helyszínre érkező tulajdonosok megkezdték a többi garázs átszellőztetését. A tűz során személyi sérülés nem történt.

Regman Karola - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * ötszázötvenkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Gyenesdiás - Natura 2000 területfenntartási terv 2018-04-20 11:22
Keszthely - Több mint 700 produkció a Helikonon 2018-04-19 18:19
Vonyarcvashegy - Zengett az ének 2018-04-19 18:12
Keszthely - Felgyúlt a helikoni láng 2018-04-19 16:16
Keszthely - Ikonokkal mutatkoztak be Keszthelyen 2018-04-19 12:57
Keszthely - Tisztább lakókörnyezetért 2018-04-19 12:51
Keszthely - Elektromos ingerrel a remegés ellen 2018-04-17 14:50
Hévíz - Vadnyúl és tokhal - 13 séf főzött Hévízen 2018-04-17 13:51
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés